INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - LIVERPOOL 2-1

Arsenal - Liverpool 2-1. Jurgen Klopp, dezamăgit și furios după ultima înfrângere: „Am luat o pauză de fotbal”

Jurgen Klopp a fost nemulțumit după Arsenal - Liverpool 2-1 // Sursă foto: Getty
Jurgen Klopp a fost nemulțumit după Arsenal - Liverpool 2-1 // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 15:06 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 15:27

Campioana Liverpool, 93 de puncte după 36 de etape, nu mai poate depăși recordul lui Manchester City: 100 de puncte în sezonul 2017-2018, după înfrângerea cu Arsenal, 1-2.

Campioana Angliei cu șapte etape înainte de final voia să bată și recordul de puncte al lui Man. City (100, în sezonul 2017-2018). Avea 93 cu trei meciuri în față. Dar miercuri seară, a pierdut această ocazie. 1-2 cu Arsenal, chiar și cu 16 ocazii și 82% posesie după pauză. Gafele lui Van Dijk și Alisson din prima repriză au fost decisive.

Daily Mail a făcut un clasament postpandemie, de la reluarea campionatului, pe 17 iunie. Și Liverpool este pe locul 9, cu trei victorii, două egaluri și două înfrângeri. Are trei eșecuri în tot campionatul.

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: „Parcă am luat o pauză de fotbal"

„Nu pot reliefa un aspect negativ din ceva pozitiv, am cucerit titlul atât de devreme. Acești băieți au reușit un an excepțional", spune Jurgen Klopp, care nu ascunde însă că unele lucruri m-au dezamăgit și chiar înfuriat acum. Jocul a fost bun, atitudinea bună, dar parcă am luat o pauză de fotbal, de aceea am pierdut. Cu asemenea greșeli, nu poți câștiga un meci de Premier League sau trebuie să fii foarte norocos. Suntem oameni, sper că a fost doar o eroare de apreciere a situației".

Cu două victorii în ultimele două etape, în fața lui Chelsea și Newcastle, va avea 99 de puncte, cele mai multe obținute de Liverpool în Premier. Anul trecut, a câștigat 97.

Nu a fost nicio problemă fizică. Am dominat constant, am avut 24-3 la șuturi... Ce poți face mai mult? Să nimerești poarta, asta ar fi ajutat

Jurgen Klopp, manager Liverpool

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Situație ingrată pentru Răzvan Marin: trebuie să plece neapărat de la Ajax!

Iker Casillas, pe teren la sărbătoarea titlului lui FC Porto: „De 14 luni nu mai fusesem aici”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează