INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

ARSENAL // Mikel Arteta, mesaj categoric pentru Mesut Ozil: „Ori joci ca-n meciul cu Chelsea, ori nu mai joci deloc!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2020 12:17

Mesut Ozil (31 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost folosit titular de fiecare dată de Mikel Arteta, 37 de ani, noul antrenor al lui Arsenal, însă tehnicianul spaniol i-a pus o condiție clară decarului.

Chiar dacă Arsenal nu a câștigat până acum cu Arteta pe bancă (1-1 vs. Bournemouth și 1-2 vs. Chelsea), evoluțiile lui Ozil au fost suprinzător de bune. Germanul a avut o dorință evidentă de a demonstra ceea ce poate să facă și a avut o disponibilitate la efort impresionantă, calități care nu s-au regăsit în mandatul lui Unai Emery, tehnicianul demis de londonezi în urmă cu o lună.

Totuși, Arteta își păstrează echilibrul în privința lui Ozil. Întrebat dacă dorește să-și construiască echipa în jurul lui Mesut, ibericul a răspuns categoric: „Nu, îl pun în echipă doar dacă văd în fiecare zi că are atitudine, dorință și înțelegere pentru planul nostru tactic. El are voință și, dacă se află într-un moment mai bun decât altcineva, îl voi alege. În momentul în care acest lucru se vA schimba și el nu va evolua precum a făcut-o cu Chelsea, nu va mai juca!”.

43 de goluriși 76 de pase decisive a reușit Ozil pentru Arsenal în 244 de meciuri oficiale

22.000.000 €este cota lui Mesut Ozil

vezi și:

Situație bizară la Barcelona: clubul îi cere lui Ter Stegen să se opereze, însă portarul refuză categoric!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează