INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

FOTO Aubameyang, tu ești? Noua frizură i-a lăsat mască pe fanii lui Arsenal + reacția genială a atacantului

Pierre-Emerick Aubameyang a fost ironizat pentru frizura sa. Sursă foto: Sports Bible
Pierre-Emerick Aubameyang a fost ironizat pentru frizura sa. Sursă foto: Sports Bible

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 09:40

Pierre-Emerick Aubameyang (30 de ani), atacantul pursânge al lui Arsenal, a fost ironizat în Anglia pentru frizura cu care s-a afișat la primele antrenamente ale „tunarilor” de după ieșirea din izolare. 

Cunoscut pentru atenția pe care o acordă în mod obișnuit look-ului său, fotbalistul originar din Gabon și-a surprins fanii, care au constatat uimiți cum frizura lui Aubameyang de după ieșirea din izolare e schimbată. 

„Trollat” pe rețelele de socializare, Pierre Aubameyang a contracarat cu un selfie postat în contul său de InstaStory, alături de mesajul: „Cine a spus că am nevoie de un frizer”.

Roberto Firmino, în aceeași situație

Aubameyang n-a fost singurul fotbalist din Premier League care s-a prezentat la reunire cu părul netuns. A pățit-o și Roberto „Bobby” Firmino, vârful lui Liverpool, la rândul său ținta ironiilor în social-media.

VIDEO. Real Madrid e gata să renunțe la 8 jucători pentru Erling Haaland

Citește și alte știri despre Premier League: 

Ole Gunnar Solskjær i-a lăsat mască pe toți: „La Manchester United prefer să am o gaură în echipă decât un nemernic în lot”

Echipamentul lui Manchester City naște discuții în Anglia! Comentariul deplasat făcut Liam Gallagher: „Cine l-a făcut merită îmbarcat în următorul zbor către Wuhan”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează