INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Sfatul lui Arsene Wenger pentru Arsenal: „Cred că circumstanțele din sezoanele viitoare nu vor mai fi la fel de favorabile”

Arsene Wenger (stânga), fostul antrenor al lui Arsenal, și Mikel Arteta (dreapta), actualul tehnician al „tunarilor”.
Foto: Imago
Arsene Wenger (stânga), fostul antrenor al lui Arsenal, și Mikel Arteta (dreapta), actualul tehnician al „tunarilor”. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 14:57 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 16:12

Arsene Wenger (73 de ani), fostul mare antrenor al celor de la Arsenal, crede că formația antrenată de Mikel Arteta (40 de ani) trebuie să profite de forma slabă arătată de rivalele din Premier League și să câștige titlul de campioană a Angliei. 

Legendarul tehnician francez consideră că, în sezoanele următoare, Liverpool sau Chelsea vor arăta mai bine și vor intra și ele în cursa la titlu, lucru care ar face ca „tunarii” să aibă șanse mai mici la câștigarea trofeului Premier League. 

Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali
FCSB
Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali

Arsene Wenger: „Singura amenințare a lui Arsenal în cursa pentru titlu este Manchester City”

„Cred că circumstanțele din sezoanele viitoare nu vor mai fi la fel de favorabile. Arsenal a câștigat 51 de puncte în 21 de etape de campionat, un lucru remarcabil. 

Simt că principalele formații care puteau să îi pună probleme lui Arsenal au ieșit din cursa la titlu. Cred că singura echipă care o poate amenința pe Arsenal este Manchester City, dar nici ea nu simt că este mai dominantă decât a fost anul trecut sau în urmă cu doi ani. 

Simt că, încă de când a început sezonul, Manchester City a arătat o anumită vulnerabilitate din punct de vedere defensiv”, a declarat Arsene Wenger pentru beIN Sports, citat de cotidianul britanic Daily Mail. 

Arsene Wenger, carieră fabuloasă pe banca lui Arsenal

Arsene Wenger a preluat banca tehnică a lui Arsenal în octombrie 1996 și a fost antrenorul „tunarilor” până în iunie 2018. Cu el la cârma echipei, Arsenal a cucerit nu mai puțin de 17 trofee: 3 titluri în Premier League, 7 Cupe ale Angliei și 7 Supercupe ale Angliei. 

1228 de meciuria condus Arsene Wenger pe banca tehnică a lui Arsenal, având un bilanț de 711 victorii, 265 de remize și 252 de eșecuri

Arsenal a jucat, cu Arsene Wenger pe bancă, și o finală de UEFA Champions League, în anul 2006, în compania lui FC Barcelona, pierdută însă cu scorul de 1-2. 

Arsenal, un singur punct câștigat în ultimele două meciuri din Premier League 

Arsenal a început ezitant luna februarie, reușind să câștige un singur punct în cele două meciuri de Premier League jucate până în acest moment în Premier League. „Tunarii” au fost învinși, la Liverpool, de Everton, scor 0-1, și au obținut numai un punct din înfruntarea cu Brentford, de sâmbătă după-amiază. 

Londonezii continuă să fie totuși liderii clasamentului,, cu 51 de puncte, 3 peste ocupanta locului secund, Manchester City, care are însă un meci în plus disputat. Cele două se vor înfrunta miercuri seară, de la ora 21:30, într-un meci restant din etapa a 12-a din Premier League. 

Clasamentul în Premier League 

VIDEO. Rezumat: Arsenal - Brentford 1-1

Citește și: 

Numărătoarea inversă a început » Când și cum va deveni Napoli matematic campioană în Serie A

Arma secretă a francezilor » Presa din Hexagon anunță mutarea pe care PSG o pregătește pentru duelul cu Bayern, din Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează