INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Un ucrainean care a jucat în Liga 1, în lacrimi pe Instagram » Pus la zid în comentarii: „Cine ne atacă? Spune-i gândacului agresor pe nume!”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 14:47 / Actualizat joi, 03 martie 2022 15:26

Artem Milevskyi (37 de ani) a fost criticat pe Instagram, după ce a postat un mesaj în care a militat pentru pace, însă nu a criticat deloc Rusia, țară care a atacat Ucraina.

Fostul atacant ucrainean, născut la Minsk (Belarus), a publicat pe Instagram un video în care arată unde se adăpostește de bombe, împreună cu familia sa, iar la final a avut un mesaj scurt.

FIFA ar fi decis ce se întâmplă cu locul Rusiei la barajul pentru CM 2022!
CM 2022
FIFA ar fi decis ce se întâmplă cu locul Rusiei la barajul pentru CM 2022!

„Vrem pace. Am jucat în Ucraina, în Rusia și la Brest (Belarus). Lăsați-ne în viață! Opriți totul. Nici nu știu ce să mai spun. Credeam că lumea se va înțelege și totul se va rezolva. Stăm într-o parcare, nu știu...”, a spus Milevskyi, printre lacrimi.

Artem Milevsky, criticat pe Instagram

Ucrainenii care au văzut videoul lui Artem Milevskyi s-au enervat și i-au cerut fostului fotbalist să aibă o reacție mai dură la adresa acțiunilor lui Vladimir Putin, potrivit presei din Ucraina.

O parte din comentariile agresive:

  • „Mile, află cine bombardează Ucraina! Spune lucrurilor pe nume”
  • „Artem, spune-i gândacului agresor pe nume! E război!”
  • „Aici se ajunge când spui că nu te implici în politică”

De-a lungul carierei, Milevskyi a jucat la Dinamo Kiev, Gaziantepspor, Hajduk Split, Concordi Chiajna, Tosno, Dynamo Brest, Kisvarda și FK Minaj, retrăgându-se în septembrie 2021.

Citește și: 

„Tăcerea e o crimă” » Alt atac dur asupra fotbaliștilor ruși: „Vom fi și mai agresivi decât voi când treceți granița înarmați”

A influențat China războiul dintre Rusia și Ucraina? Serviciile secrete americane ar fi descoperit o legătură între Jocurile Olimpice și invazia rușilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adriann_
adriann_  •  03 Martie 2022, 16:22

Deja ma scot din sarite *** astia care stau la caldurica, pe canapele si ii indeamna pe aia care stau sub bombe sa fie mai curajosi. Sau Striblii astia care stau bine-mersi in tari unde exista totusi libertatea cuvantului si ii cearta pe rusi ca nu se incoloneaza spre Siberia sau direct spre celulele de executie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează