INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA - JUVENTUS

VIDEO Mourinho, un car de nervi după AS Roma - Juventus: „Mă omoară! Colaps total”

Pe Stadio Olimpico, AS Roma și Juventus au oferit un supermeci în runda #21 din Serie A. Scor final: 4-3 Juve! +22   FOTO
Pe Stadio Olimpico, AS Roma și Juventus au oferit un supermeci în runda #21 din Serie A. Scor final: 4-3 Juve!

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 22:24 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 23:08

Pe Stadio Olimpico, AS Roma și Juventus au oferit un supermeci în runda #21 din Serie A. Scor final: 4-3 Juve! Jose Mourinho, antrenorul romanilor, n-a digerat deloc bine eșecul consemnat în ultimele 20 de minute.

Zlatan Ibrahimovic a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo. Venezia, ultima victimă a vedetei lui AC Milan
serie a
Zlatan Ibrahimovic a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo. Venezia, ultima victimă a vedetei lui AC Milan

„Au fost 70 de minute de control total, am jucat foarte bine atât în prima repriză, cât și în a doua parte. Ne-am descurcat foarte bine. Apoi, am căzut psihic! Colaps! 

Mă omoară golul doi reușit de ei! Gyan a făcut un joc atât de bun, mai ales că e un copil (n.r. - Felix Afena-Gyan are 18 ani), eu îl schimb, iar jucătorul care intră în locul lui (n.r. - Eldor Shomurodov) greșește imediat. Nu l-a ajutat pe fundașul lateral. 

E o problemă pentru jucătorii mei să gestioneze astfel de rezultate, 3-1, 3-2. Suntem fricoși, fragili psihic, avem complexe”, a declarat Mourinho.

De obicei, echipa mea, mă scuzați de exprimare, când e în rahat, se ridică și arată din nou că are caracter. Mă doare sufletul, nu sunt obișnuit cu acest gen de echipă, dar sunt aici pentru a-i ajuta pe acești jucători să crească
Jose Mourinho, antrenor AS Roma 

Nu mă gândesc la demisie, am 3 ani de contract aici, vreau să-mi petrec fiecare zi din această perioadă la Roma
Jose Mourinho, antrenor AS Roma

Supermeci oferit de AS Roma și Juventus

Roma a condus cu 1-0 și 3-1, ultimul scor fiind înregistrat pe tabela și în minutul 70! Finalul a aparținut, uluitor, „Bătrânei doamne”, care a reușit să întoarcă fantastic jocul și să-și adjudece o victorie mare în lupta pentru locurile de Champions League.

AS Roma a deschis scorul pe Olimpico după un corner, „cap” Abraham (11). Juventul a egalat rapid însă, datorită execuției de PlayStation semnate de Dybala din marginea careului (18).

Elevii lui Mourinho au reușit să se desprindă în startul reprizei secunde. Trasor Mkhitaryan (48) și Pellegrini din lovitură liberă (53) au dus scorul la 3-1 pentru gazde.

+18 FOTO

Ce a urmat este o dovadă că fotbalul din Italia s-a schimbat fundamental în ultimii ani. În mai puțin de 10 minute, Juventus a egalat și a preluat conducerea!

  • min. 70: Locatelli reduce din ecart cu o lovitură de cap plasată excelent; 
  • min. 74: Kulusevski profită în careu de o respingere norocoasă și egalează; 
  • min. 77: De Sciglio îl bate la „scurt” pe Patricio.

Totul se putea schimba, din nou!, în minutul 81, când De Ligt a comis henț în careu - penalty dictat de VAR - și a fost eliminat. Numai că Pellegrini a ratat de la 11 metri, iar Juventus nu a mai scăpat din mână cele 3 puncte.

Cum stau AS Roma și Juventus în clasament

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Încă un detaliu care arată că Haaland a ales Spania » Gestul de la ultimul meci al lui Dortmund îl dă de gol pe atacant

Primul fotbalist care a recunoscut că e gay, jignit de fani » Clubul atacă: „Vă interzicem pe stadioane!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
coco1987
coco1987  •  10 Ianuarie 2022, 21:12

Sa se pregateasca sa fie sunat de Burleanu si asteptat la aeroport de Stoichita, in cazul in care nu ii este acceptata dorinta "exagerata" a lui Boloni de a isi aduce proprii oameni in staff...

rumunek
rumunek  •  10 Ianuarie 2022, 14:31

Nu am să înțeleg niciodată stilul acesta de a bate penalty, cu săritura aia stupidă la ultimul pas. Așa a ratat și Jorginho penalty-ul care ar fi dus Italia la mondiale fără baraj contra Portugaliei. Pellegrini să se uite cum a dat Theo Hernandez la Veneția, fundaș fiind, nu coordonator de joc. Păcat de lovitura liberă perfectă de la golul 3.

snooker
snooker  •  10 Ianuarie 2022, 14:06

Nu pot sa cred ca nu a dat vina pe arbitraj :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează