INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

VIDEO Încă un detaliu care arată că Haaland a ales Spania » Gestul de la ultimul meci al lui Dortmund îl dă de gol pe atacant

Erling Haaland
Foto: Imago
Erling Haaland Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 19:44 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 20:21

Erling Haaland (21 de ani), atacantul celor de la Borussia Dortmund, a oferit un nou indiciu că nu va mai continua în Germania și în sezonul viitor, ci se va transfera în La Liga.

Totul s-a petrecut la ultimul meci disputat, victoria superbă de la Frankfurt, scor 3-2, după ce Dortmund a fost condusă cu 2-0 la pauză.

CEO-ul Borussiei Dortmund, mesaj tranșant despre transferul lui Erling Haaland: „Nu va pleca în ianuarie”
BUNDESLIGA
CEO-ul Borussiei Dortmund, mesaj tranșant despre transferul lui Erling Haaland: „Nu va pleca în ianuarie”

La un duel în colțul terenului, atacantul norvegian încerca să protejeze mingea, iar Rafael Borre, atacantul lui Eintracht l-a faultat pe Haaland, spre furia starului Borussiei.

Acesta s-a ridicat nervos și a țipat de mai multe ori în spaniolă către adversar „Que pasa?” (n.r. - Ce se întâmplă?).  Gestul norvegianului de a vorbi în spaniolă este percepută de presa internațională ca o dovadă a faptului că Haaland se pregătește de o mutare în Spania la vară.

Haaland, între Real Madrid și Barcelona

Haaland ar putea ajunge la Barcelona în vară. Catalanii ar trebui să plătească 75 de milioane de euro celor de la Dortmund, plus un comision consistent agentului Mino Raiola și un salariu astronomic pentru jucător.

Potrivit presei din Spania, Joan Laporta, președintele Barcelonei, ar fi încheiat un acord cu Mino Raiola pentru transferul superstarului de la Borussia Dortmund.

Totuși, potrivit „El Chiringuito”, Real Madrid e încrezătoare că va reuși să-l convingă pe Erling Haaland să semneze cu „los blancos”. Acesta ar trebui să ajungă pe „Bernabeu” în vară, însă și-ar da acordul mult mai devreme. Real Madrid speră să-i obțină acordul până pe 31 ianuarie și să-l cumpere la finele sezonului, înțelegându-se la bani cu clubul din Bundesliga. 

În 16 meciuri la BVB în toate competițiile sezonului, uriașul scandinav a marcat 19 goluri și a oferit patru pase decisive.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Fault brutal în primul minut al Cupei Africii pe Națiuni! Decizia arbitrului e uluitoare

Președintele unui club din Bundesliga se revoltă la adresa politicienilor: „Tribunele nu sunt loc de contaminare! E incorect să spui asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
nebeleizis
nebeleizis  •  09 Ianuarie 2022, 21:12

Deci i-a zis in limba materna aluia. Adica in spaniola. Si voi ... :))))))))))))))))))

doxin
doxin  •  09 Ianuarie 2022, 20:57

Si Mbappe cica a fost surprins la un restaurant chinezesc...gestul lui spune clar ca la anul va juca in China !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează