INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEPRESIV

Ashley Cole vrea să se lase de fotbal!

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Întîi accidentarea la gleznă, care-l va ţine pe tuşă vreme de 3 luni. Apoi dezvăluirea în presă a relaţiilor sale extraconjugale şi decizia soţiei de a divorţa.

 

Ashley Cole (foto, cu sotia) e la pămînt cu moralul, iar potrivit cotidianului Daily Mirror, el le-ar fi spus unor prieteni că-l bate gîndul să se lase de fotbal. Recent, fundaşul în vîrstă de 29 de ani a fost chemat la ordine de patronul lui Chelsea Roman Abramovici.

Miliardarul rus i-a confirmat că va fi amendat - ziarele au scris recent de 200.000 de lire sterline - şi i-a pus totodată în vedere să-şi găsească echipă pînă la vară.

Abramovici s-a supărat foarte tare pe faptul că Ashley Cole a încălcat regulamentul de ordine interioară, aducînd femei în cantonamentul echipei înaintea meciurilor de campionat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
aveon
aveon  •  02 Martie 2010, 01:05

ce inseamna sa fi prost,bani are,la un club foarte puternic joaca,sotie frumoasa,cantareata are...minte mai slabut...asta e...

 •  01 Martie 2010, 16:26

poate nevasta sa nu ii spala si nu ii gateste..si nu i aduce nici berea!!!

 •  01 Martie 2010, 16:21

la ce i-a trebuit alta ? :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close