INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Asprilla nu are milă de naționala Argentinei! Doar Messi e lăudat: "Cum să-l pună să joace cu acești măgari?!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 16:45

Faustino Asprilla, fost jucător columbian, spune că Leo Messi este cel mai bun jucător al naţionalei Argentinei, iar ceilalţi colegi ai săi nu se ridică la valoarea starului de la Barcelona.

"Pe acel băiat îl pun să joace cu magazinerul, l-au pus să joace cu cine vinde presa. Puneţi-i jucători adevăraţi alături de el. Cum să-l pună să joace cu aceşti măgari? ", a spus Asprilla.

Marţi, Argentina a terminat la egalitate 1-1 meciul jucat la Buenos Aires contra Venezuelei din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia, iar fostul atacant susţine că Messi şi-a dorit să obţină victoria, dar nu a fost ajutat de colegii săi.

"Messi le-a dat trei pase geniale și s-au speriat. Parcă-și ziceau: «Pe unde a trimis mingea asta?! E imposibil!» Este foarte dificil să-i facă să joace pe aceşti brutari", a adăugat el.

După 16 meciuri jucate în prelimiarii, Argentina ocupă locul 5 cu 24 de puncte, tot atâtea câte are şi Peru, echipa de pe locul 4 poziţie ce asigură calificarea directă în Rusia. Locul 5 duce la play-off.

În ultimele trei partide, Argentina a obţinut doar două puncte din egalurile cu Venezuela (1-1) şi Uruguay (0-0). "Pumele" au fost învinse în deplasare de Bolivia cu 2-0.

sursa: mundodeportivo.com

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
baruch
baruch  •  08 Septembrie 2017, 17:25

da, marea nationala a boliviei, care te duce sa joci la 3000 metri

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  08 Septembrie 2017, 16:59

Total adevarat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează