INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OCAZIE

VIDEO Ratare greu de crezut într-un campionat de top al Europei! Faza care face înconjurul lumii

Ratarea lui Aster Vranckx // foto: captură Twitter @ ElevenSportsBEf
Ratarea lui Aster Vranckx // foto: captură Twitter @ ElevenSportsBEf

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 21:20 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 21:52

Aster Vranckx (17 ani) este protagonistul unei ratări uluitoare în partida pierdută de echipa sa, KV Mechelen, scor 0-1 cu Oostende.

Tânărul mijlocaș central belgian a început duelul dintre KV Mechelen și Oostende, din a 5-a etapă a campionatului Belgiei, ca titular într-o linie de 3 mijlocași. În minutul 67, a fost protagonistul unei faze care va rămâne întipărită în memoria microbiștilor mult timp de acum înainte.

Ratare din fața porții!

Vranckx a urmărit mingea, trimisă de un coechipier spre poarta adversă după ce portarul lui Oostende a ieșit eronat. După ce a aterizat pe bara transversală, balonul a ajuns la Vranckx, care se afla la aproximativ 4 metri de poarta goala. Uluitor, belgianul a călcat pe minge în loc să o împingă în poartă, iar un fundaș a intervenit, îndepărtând pericolul.

Ratarea mijlocașului a fost extrem de costisitoare, pentru că oaspeții au dat lovitura în minutele de prelungire prin Hendry, câștigând meciul, scor 1-0.

5 milioane de euroeste cota de piață a lui Aster Vranckx, potrivit Transfermarkt.com

14 meciuriare Vranckx la prima echipă a lui KV Mechelen, la doar 17 ani

Mai multe știri din fotbalul internațional:

„Dublă” pentru Eric Bicfalvi la Ural! Extraordinar în Rusia: al 4-lea sezon la rând golgeter al echipei sale?

Ciprian Tătărușanu, debut la AC Milan! Portarul român a primit un gol în victoria cu Brescia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close