INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Nebunie în Premier League: runda trecută au pierdut cu 0-4, astăzi au năucit-o pe Man. United! » Ronaldo, conflict pe teren

După un eșec usturător suferit etapa trecută, 0-4 cu Newcastle în deplasare, Aston Villa a învins-o pe Manchester United, scor 3-1, în runda #15 din Premier League +14   FOTO
După un eșec usturător suferit etapa trecută, 0-4 cu Newcastle în deplasare, Aston Villa a învins-o pe Manchester United, scor 3-1, în runda #15 din Premier League

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 17:59 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 19:21

După un eșec usturător suferit etapa trecută, 0-4 cu Newcastle în deplasare, Aston Villa a învins-o pe Manchester United, scor 3-1, în runda #15 din Premier League. „Diavolii” nu mai pierduseră în campionat de la începutul lunii octombrie.

  • Programul + rezultatele rundei #15 din Premier League

La debutul lui Unai Emery pe bancă, Villa a început perfect meciul din această după-amiază. Bailey a profitat de spațiile din defensiva lui United, a pătruns în careu și l-a învins pe De Gea cu un șut plasat la colțul lung ('7).  Patru minute mai târziu, Manchester a fost făcută KO după o lovitură liberă executată impecabil de Lucas Digne din marginea careului!

Un jucător de bază de la Barcelona admite: „Aș fi acceptat oferta de la Real Madrid. Mi-ar fi fost greu să refuz una dintre cele mai mari echipe din istorie”
SPANIA
Un jucător de bază de la Barcelona admite: „Aș fi acceptat oferta de la Real Madrid. Mi-ar fi fost greu să refuz una dintre cele mai mari echipe din istorie”

Nebunie în Premier League: Aston Villa a năucit-o pe Manchester United!

United și-a creat apoi câteva ocazii importante și a reușit să reducă din ecart chiar înainte de pauză, cu noroc, pentru că șutul lui Shaw a avut nevoie de o deviere pentru a-l învinge pe Martinez ('45). 

Trupa lui Erik ten Hag n-a profitat însă de avantajul moral oferit de golul marcat în minutul 45 și n-a mai revenit pe tabelă în repriza secundă, când Aston Villa a mai punctat o dată. La capătul unei faze superbe, Jacob Ramsey l-a bătut pe De Gea la vinclu ('49).

Aston Villa - Manchester United 3-1. Cristiano Ronaldo, conflict pe teren

Integralist pe Villa Park, Cristiano Ronaldo a fost implicat într-un conflict în minutul 60. Tyron Mings și portughezul s-au ținut secunde bune de gât în careu, la un atac al lui United, și au văzut amândoi „galben” din partea arbitrului Taylor. A fost nevoie de intervenția colegilor pentru ca cei doi să fie despărțiți (vezi galeria foto).

+10 FOTO

Clasamentul live din Premier League

Tot azi în Premier League, Arsenal a învins-o în deplasare pe Chelsea, scor 1-0 (detalii, AICI), în timp ce Newcastle și-a continuat parcursul senzațional din campionat, 4-1 pe terenul lui Southampton, rezultat în urma căruia „coțofenele” au urcat până pe locul 3!

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Ziua derby-urilor în Europa » Juventus, victorie în „Derby d'Italia”! VIDEO cu finalul incendiar din „clasicul” Greciei: gol în minutul 90+13
DERBY-URI
Ziua derby-urilor în Europa » Juventus, victorie în „Derby d'Italia”! VIDEO cu finalul incendiar din „clasicul” Greciei: gol în minutul 90+13
„Tunarii” au revenit pe primul loc » Arsenal a bătut-o pe Chelsea și conduce în  clasamentul Premier League
Chelsea - Arsenal 0-1
„Tunarii” au revenit pe primul loc » Arsenal a bătut-o pe Chelsea și conduce în clasamentul Premier League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ali.bec
ali.bec  •  06 Noiembrie 2022, 19:20

“ Tot azi în Premier League, Arsenal a învins-o în deplasare pe Chelsea, scor 3-1 (detalii, AICI), ” … Tov. jurnalistu: dincolo scrie alt scor.

johny2003
johny2003  •  06 Noiembrie 2022, 18:46

Uite asa o sa-i nauceasca dawa pe ***! Numai sa nu confunde portile!)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează