INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Aston Villa - Liverpool 7-2 FOTO » Scor SF pe Villa Park! Campioana din Premier League, călcată în picioare

Aston Villa a învins-o pe Liverpool, scor 7-2, în etapa cu numărul 4 din Premier League. +10   FOTO
Aston Villa a învins-o pe Liverpool, scor 7-2, în etapa cu numărul 4 din Premier League.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 22:18 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 23:19

După ce Manchester United s-a făcut de râs acasă cu Tottenham, 1-6, Aston Villa a distrus-o pe Liverpool, scor 7-2, în etapa cu numărul 4 din Premier League! 

Vezi AICI programul etapei #4 din Premier League

Ollie Watkins a reușit o „dublă” în startul partidei, iar în minutul 22 Villa o conducea deja pe Liverpool cu 2-0. Salah, prin reușita sa din minutul 33, a redus din diferență, însă ce avea să urmeze este de antologia fotbalului. 

La pauză, Aston Villa era în avantaj cu un neverosimil 4-1! Watkins a bifat „tripla” până la fluierul de final al primului act. 

Surpriza de proporții a continuat și în actul secund. Grealish, cu două goluri, și Barkley au umilit campioana en-titre din Premier League, pentru care a mai punctat același Salah, în minutul 60. 

+6 FOTO

Tot astăzi, în Premier League s-a mai disputat un meci incredibil. Tottenham a învins-o pe Manchester United, în deplasare, scor 6-1 - detalii, AICI.

FINAL » Aston Villa - Liverpool 7-2

  • Au marcat: Watkins 4, 22, 39, McGinn 35, Barkley 55, Grealish 66, 75 / Salah 33, 60

Aston Villa (4-3-3): Martinez - Cash, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Barkley - Trezeguet, Watkins, Grealish 
Antrenor: Dean Smith 

Liverpool: Adrain - Alex-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Keita, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Jota 
Antrenor: Jurgen Klopp

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

A venit verdictul în cazul lui Vlad Chiricheș: OUT cu Islanda

Stanciu, gol de 3 puncte în Ostrava - Slavia Praga!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mr.ban
mr.ban  •  06 Octombrie 2020, 12:33

Wow, 3 devieri norocoase intr-un singur meci. Nu cred ca am mai vazut asa ceva vreodata. OK, felicitari celor de la Villa, nu poti sa negi ca nu au jucat frumos. I-au facut pe Liverpool de curtea scolii, ce sa mai? Acuma eu nu stiu faza cu parirurile, scorurile stabilite de dinainte etc. Dar uitandu-ma mai bine la meci, pot spune ca, pentru Villa, a fost una din serile alea in care iti iese tot. Absolut tot. Greseli ale adversarului, devieri norocoase, executii... efectiv tot. Ma uitam la atacurile lui Liverpool, cat de furibunde au fost majoritatea, iar cele care le ieseau, ori suturi blocate, ori parate cu usurinta. Trebuie sa recunoastem ca in 4 meciuri din 5, Villa nu mai poate face acelasi joc ca cel de duminica. Repet, nu neg ca Villa a jucat bine. Dar a fost ajutata si de circumstante, clar. Nu stiu, parerea mea. In retur va fi o alta poveste.

10216741700672837
Kevin Mann  •  05 Octombrie 2020, 07:07
Postat de gabri80el pe 05 Octombrie 2020, 00:17

poate ca cei de la eurosport stiau rezultatul acestui meci . nu mai spun de agentiile de pariuri. ciudat totusi. la manchester united ma asteptam , dar la liverpool ...nu stiu cu ce echipa a jucat dar sunt tare curios cum o echipa pentru lupta retrogradare sezonul trecut a marcat 7 .poate o fi jucat cu juniorii. de ani buni spun ca fotbalul a ajuns o *** ieftina , doar sa tina salariile imense jucatorilor precum pogba care nu a dat nimic fotbalului.

De acord. Agențiile de pariuri dictează cine câștigă. —— Am câștigat weekend-ul trecut peste $3500 pariind pe echipe și meciuri care nu aveau cum să fie câștigate de cei pe care am pariat, dar... surpriză... au câștigat și ei și eu. (btw... am pus în total ce mult $25 în 4 sau 5 bilete). —— Îmi amintesc de cineva din Spania (Iniesta sau cineva de acolo) spunea în urmă cu 10 ani că meciurile aranjate se fac la început de sezon, când echipele mari pierd cu echipele mici, dar apoi trag tare toți la campionat. Nașpa zi pentru iubitorii de fotbal adevărat. —— You’ll neve walk alone, Liverpool. O să duci rușinea asta de meci cu tine toată viața.

gabri80el
gabri80el  •  05 Octombrie 2020, 00:17
Postat de pirucul pe 04 Octombrie 2020, 22:58

deci *** de la eurosport dau reluare meciul lui halep in loc de aston villa - liverpool. extraordinar asda ceva.

poate ca cei de la eurosport stiau rezultatul acestui meci . nu mai spun de agentiile de pariuri. ciudat totusi. la manchester united ma asteptam , dar la liverpool ...nu stiu cu ce echipa a jucat dar sunt tare curios cum o echipa pentru lupta retrogradare sezonul trecut a marcat 7 .poate o fi jucat cu juniorii. de ani buni spun ca fotbalul a ajuns o *** ieftina , doar sa tina salariile imense jucatorilor precum pogba care nu a dat nimic fotbalului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează