INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Atac din vestiarul lui Bayern la Thomas Tuchel. Antrenorului i se cere public să titularizeze un fotbalist

Jucătorii lui Bayern salută suporterii / Foto: Imago
Jucătorii lui Bayern salută suporterii / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 12:11 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 13:48

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, l-a transformat pe „veteranul” Thomas Muller, 34 de ani, într-o rezervă de lux, însă căpitanul Manuel Neuer i-a cerut public să-l titularizeze.

În ciuda victoriei de pe „Old Trafford”, 1-0 cu Manchester United, în Ligă, la Bayern nu e liniște. Căpitanul Manuel Neuer l-a atacat indirect pe antrenorul Thomas Tuchel, susținând cauza coechipierului Thomas Muller.

Cine e noua iubită a lui Thomas Tuchel » S-a afișat cu ea pe Old Trafford și la banchet
BAYERN
Cine e noua iubită a lui Thomas Tuchel » S-a afișat cu ea pe Old Trafford și la banchet

Thomas Tuchel l-a transformat pe Thomas Muller în rezervă de lux

Tuchel l-a transformat pe Muller, 34 de ani, într-o rezervă de lux, dar Neuer susține că Bayern are foarte mare nevoie, în teren, de jucători cu personalitatea acestuia.

În partida de la Manchester, tehnicianul bavarezilor l-a introdus pe Muller în minutul 67, la scorul de 0-0, iar din piciorul său a plecat acțiunea la capătul căreia Kingsley Coman a marcat golul victoriei (71).

Manuel Neuer îi cere lui Thomas Tuchel titularizarea lui Thomas Muller

„Thomas este foarte important pentru meciuri ca acesta sau cum a fost cel de la Frankfurt, unde am pierdut cu 5-1. Acolo am neglijat elementele de bază și acesta este motivul pentru care am fost învinși și am meritat să pierdem.

Jucători ca Thomas și ca mine suntem responsabili pentru a face lucrurile simple corect, pentru a comunica acest lucru echipei și pentru ca apoi să fie implementat”, a comentat Manuel Neuer, 37 de ani, care este și căpitanul lui Bayern.

După care i-a cerut lui Tuchel titularizarea coechipierului său: „Thomas nu se plânge că nu joacă. Dar este mereu prezent. Și de aceea ne-ar plăcea să-l avem mereu în teren!”.

De Thomas Muller se interesează Manchester United

În acest sezon. Thomas Muller a bifat doar 6 prezențe în primul unsprezece al lui Bayern și de 11 ori a fost introdus pe parcursul partidelor.

Clubul vrea să-i prelungească contractul până-n 2025, însă fostul internațional Lothar Matthaus l-a sfătuit să plece, „dacă vrea să joace mai mult”. Manchester United s-a arătat interesată de serviciile sale.

Ați mai putea citi:

Adio, grupe! Liga Campionilor trece la formatul XXL din sezonul viitor » Serie unică și Final 4

E sigur! Ianis Hagi schimbă echipa » Presa internațională dezvăluie ce îl așteaptă pe „decarul” lui Alaves

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
prodanka
prodanka  •  14 Decembrie 2023, 16:13

Cred că titularizarea lui Neuer e dubioasă. Probabil tot publicul a făcut-o posibilă. Tuchel tb sa antreneze publicul la München.

gazistu
gazistu  •  14 Decembrie 2023, 14:58

pai Muller e cel mai complet fotbalist de acolo... nu se vede mereu in prim-plan, dar e un fotbalist esential, util !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează