CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Atacantul care marchează non-stop, dar nu pe teren! A făcut 3 copii în 3 luni!

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 17:47

Saido Berahino nu are cea mai bună perioadă. Atacantul lui Stoke City, 25 de ani, care a jucat la toate selecționatele Angliei de juniori, dar are o selecție la naționala de seniori din Burundi, a retrogradat sezonul trecut din Premier League.

Atunci, a jucat puțin, doar 17 meciuri în toate competițiile, și nu a înscris niciun gol. Iar în startul noii stagiuni are două reușite în 7 partide (una în Championship, una în Cupa Ligii).

În afara terenului, are activitate intensă. În vară, a făcut 3 copii în 3 luni, anunță Daily Mail. În mai, Stephania Christophorou, fosta lui logodnică, a născut un băiețel.

În iulie, Chelsea Lovelace, o altă iubită, a născut o fetiță. În aceeași lună, a treia femeie a dezvăluit că a născut copilul lui Berahino.

Cum fotbalistul n-a recunoscut ultimul copil, mama acestuia l-a amenințat cu tribunalulLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
manutd.steaua  •  26 Septembrie 2018, 23:03

Christoforou nu Christophorou !!!

st.il.  •  26 Septembrie 2018, 22:00

Și ne mai mirăm că putem confunda naționala Angliei cu cea a statului Burundi !. Viață de viață după Brexit-ul ăsta !...:)))

roadghost  •  26 Septembrie 2018, 19:22

Asta ar merge in celula cu Borcica, sa vezi acolo dezmat de proportii biblice

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1