INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Atentatele i-au speriat » Doi fotbaliști ai lui Anderlecht vor să plece de la echipă: ”Vreau să-mi știu familia în siguranță”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 19:27

Andy Najar şi Matias Suarez, fotbaliști ai lui Anderlecht, nu se mai simt în siguranţă la Bruxelles după atentatele teroriste de ieri şi vor să plece de la gruparea belgiană.

Andy Najar se află în aceste zile la naţionala Hondurasului pentru meciul cu El Salvador, din preliminariile CM-2018, și a declarat că se teme pentru familia sa.

"Nu vreau să li se întâmple ceva. Este periculos. Vreau să-i ştiu în siguranţă. Cel mai bine pentru mine ar fi să plec de la Bruxelles", a declarat Najar pentru Washington Post.

Celălalt fotbalist, argentinianul Matias Suarez, a comentat și el în aceeași notă: "Când am aflat de atentate, am sunat-o imediat pe soţia mea pentru a şti dacă fetiţa noastră este bine la şcoală. Mă tem pentru siguranţa familiei mele. Ceea ce s-a întâmplat mă face să mă gândesc şi mai mult la o revenire în Argentina. Voi încerca să plec în iunie şi să joc din nou pentru Belgrano".

Cei doi fotbaliști au ștate vechi la Anderlecht. Najar evoluează în Belgia din 2013, iar Suarez din 2008. Primul are contract până în iunie, iar al doilea până anul viitor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează