INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Atitudine de căpitan! Daniele de Rossi, mesaj public în sprijinul antrenorului Di Francesco: "Avem obligația morală să facem asta!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 19:16

AS Roma a pierdut ultima partidă din Serie A, scor 0-2, contra celor de la Bologna. Daniele de Rossi (35 de ani), căpitanul formației, a sărit în apărarea tehnicianului Eusebio di Francesco. 

"Știu că lucrurile merg rău acum pentru Roma, știu că pare imposibil de redresat situația actuală, dar am mai trecut prin asta. Trecutul îmi spune că întotdeauna reușim să o scoatem la capăt! Avem obligația morală să facem asta.

Di Francesco este antrenorul alături de care am ajuns în semifinalele Ligii Campionilor. Nu văd cum ar putea fi aruncată toată vina asupra lui. Nu avem nevoie de Guardiola pentru a câștiga împotriva lui Chievo și a Bolognei. Trebuie să ne asumăm răspunderea noi, jucătorii! Poate antrenorul nu a fost inspirat astăzi, dar nici noi n-am fost mai presus. Nimeni n-a fost la un nivel ridicat, dar toată vina e aruncată în cârca lui. Nu e corect", a declarat De Rossi. 

442
de partide are De Rossi în tricoul Romei, singura formație din carieră. Mijlocașul italian a marcat 42 de goluri

AS Roma are un start slab de sezon. Are o singură victorie în Serie A, chiar în etapa de debut, contra lui Torino, scor 1-0, iar în Liga Campionilor a cedat categoric în fața campioanei Europei, Real Madrid, scor 0-3.

Vezi și: ”Casierul din Sevilla” » Fanii Romei se revoltă și critică jucătorii și conducerea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sex.deep
sex.deep  •  24 Septembrie 2018, 20:31

La noi jucatorii se cearta cu antrenorii si paseaza vina de la unii la altii si noi vrem echipe in cupe europene. Despre ce vorbim?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează