INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAINZ - BAYERN 3-1

„Atitudinea lui Bayern nu face bine Bundesligii” » Critici după înfrângerea cu Mainz

Articol de - Publicat duminica, 01 mai 2022 12:21 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 12:21

Cu titlul în buzunar, parafat contra Borussiei Dortmund (1-1), în runda precendentă, Bayern s-a prezentat la Mainz ca-n vacanță. Putea pierde mai rău de 1-3, dacă nu erau barele porții lui Ullreich, iar imediat după fluierul final s-a văzut atacată de la Berlin. 

Implicat în hora retrogradării, cu Hertha, Felix Magath a criticat dezastrul lui Bayern la Mainz, îngrijorat că etapa viitoare, campioana ar putea trata la fel duelul cu Stuttgart, amenințată la rându-i cu retrogradarea.

Puțini au scăpat de furia lui Mino Raiola » Topul celor mai dure declarații: „Cruyff și Guardiola ar trebui să se interneze la un spital de boli psihice” + pe cine a ameninţat că-i taie limba
DECLARAȚII
Puțini au scăpat de furia lui Mino Raiola » Topul celor mai dure declarații: „Cruyff și Guardiola ar trebui să se interneze la un spital de boli psihice” + pe cine a ameninţat că-i taie limba

Felix Magath: „Bayern nu face bine competiției”

Antrenorul Herthei, Felix Magath, a apreciat că „nu este frumos. Mai sunt destule în joc, până în ultima zi a campionatului. Nu știu cum poate spune un club: «Pentru noi sezonul nu merge până la sfârșit, terminăm cu trei săptămâni înainte». Atitudinea lui Bayern la Mainz nu face bine competiției". 

Implicat cu Hertha în lupta pentru evitarea retrogradării, tehnicianul în vârstă de 68 de ani a ținut să tragă un semnal de alarmă pentru că, etapa viitoare, campioana o întâlnește pe VfB Stuttgart, prinsă la rându-i în hora retrogradării. „Foarte inteligentă formularea lui Magath. Cu bătaie mai lungă. L-aș invita să vadă mai întâi meciul nostru și apoi să mă sune. Nici eu n-am vorbit despre evoluția echipei pe care o pregătește", a replicat omologul Julian Nagelsmann. 

Hertha, locul 15, cu 33 de puncte, a remizat la Bielefeld, iar VFB (loc 16/29p) a terminat 1-1 acasă cu VfL Wolfsburg.

4 șuturia expediat Bayern spre poarta Mainz-ului. Doar în 1995, la Rostock, mai fuseseră atât de puține

Cu 8 kilometrimai puțin au alergat jucătorii lui Bayern decât ai Mainz-ului. Și au câștigat doar 44 la sută din dueluri

Citește și: 

Thibaut Courtois îi ia peste picior pe rivalii de la Barcelona » Ce le-a transmis goalkeeper-ul lui Real Madrid

Ce decizie a luat Simone Inzaghi în privința lui Ionuţ Radu după gafa cu Bologna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  01 Mai 2022, 17:03

Nu a fost 1-1 cu Dortmund, a fost 3-1 pt. Bayern.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close