INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

video Prima înfrângere, primele tensiuni la Atletico! Un jucător crescut de Real Madrid a sărit la bătaie cu fanii

Prima înfrângere, primele tensiuni la Atletico! Un jucător crescut de Real Madrid a sărit la bătaie cu fanii
Prima înfrângere, primele tensiuni la Atletico! Un jucător crescut de Real Madrid a sărit la bătaie cu fanii

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 18:42 / Actualizat luni, 22 august 2022 19:03

După victoria confortabilă în fața lui Getafe, scor 3-0, cei de la Atletico Madrid au făcut primul pas greșit în noul sezon din LaLiga. Au cedat pe teren propriu împotriva lui Villarreal.

Golurile „Submarinului galben” au fost înscrise de internaționalii iberici Yeremi Pino (‘73) și Gerard Moreno, în prelungirile partidei (‘90+7), după ce, cu 3 minute înainte, fundașul argentinian al lui Atletico, Nahuel Molina, primise cartonașul roșu pentru o lovitură asupra unui adversar.

Problemele pentru Atletico au continuat și după fluierul de final.

Câțiva dintre jucătorii care nu au figurat în partida disputată duminică seara pe Wanda Metropolitano efectuau un antrenament de întreținere.

Fanii rămași în tribună au profitat de moment pentru a-și manifesta frustrarea. Una dintre tințele acuzațiilor a fost campionul mondial Antoine Griezmann, cel care traversează o perioadă cenușie, în ciuda golului înscris etapa trecută. Conducătorii clubului madrilen au încercat, în repetate rânduri, să înceteze relațiile contractuale cu acesta, considerând costurile incluse în contract.

În apărarea francezului a sărit fundașul Mario Hermoso, cel care nu a fost vreodată în grațiile fanilor: a crescut în „La Fabrica”, prestigioasa academie a eternilor rivali, Real Madrid, însă a jucat acolo doar la echipa secundă, înainte de a se transfera la Espanyol, în 2017.

95de prezențe în tricoul lui Atletico are Hermoso din 2019 încoace, alături de care a cucerit titlul de campion în sezonul 2020/21

Un videoclip viralizat pe rețelele de socializare îl surprinde pe Hermoso oprit de către forțele de ordine. Acesta încerca să ajungă în tribună, pentru a-și face dreptate de unul singur în fața suporterilor ce îl apostrofau.

Un alt fotbalist care a reacționat agresiv a fost brazilianul Renan Lodi, în cazul căruia, nemulțumirea vine și în condițiile pierderii locului de titular, la început de sezon; le-a adresat „degetul mijlociu” acelora care îi cereau explicații.

Atletico își poate consola fanii cu o victorie lunea viitoare, 29 august, de la 23, ora României, când se deplasează la Valencia, pentru meciul de pe Mestalla.

Harry Maguire nu joacă în derby-ul Angliei, cu Liverpool
anglia
Harry Maguire nu joacă în derby-ul Angliei, cu Liverpool
La asta s-a ajuns: Barcelona e obligată să vândă jucători
BARCELONA
La asta s-a ajuns: Barcelona e obligată să vândă jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează