INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

La asta s-a ajuns: Barcelona e obligată să vândă jucători

Barcelona are probleme cu înregistrarea lui Jules Kounde, foto: Imago
Barcelona are probleme cu înregistrarea lui Jules Kounde, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 16:14 / Actualizat luni, 22 august 2022 16:14

Barcelona are probleme cu înregistrarea lui Jules Kounde, fotbalist cumpărat de gruparea catalană de la Sevilla pentru suma de 50 de milioane de euro și nu îl poate folosi în meciurile din La Liga.

Presa din Spania anunță că Barcelona trebuie să vândă fotbaliști în valoare de 20 de milioane de euro, pentru a-l putea înregistra oficial la federația spaniolă pe fundașul central francez.

 Jucătorul este nemulțumit de faptul că Barcelona nu-l poate utiliza în lotul pentru La Liga și, în același timp, acesta se simte îngrijorat că ar putea rata următoarea convocare la naționala lui Didier Deschamps.

Doi jucători pe lista neagră la FCSB » De cine nu e mulțumit Dică: „Face prostii! Nu centrează”
FCSB
Doi jucători pe lista neagră la FCSB » De cine nu e mulțumit Dică: „Face prostii! Nu centrează”

Xavi, enervat pe situație

În cadrul conferinței de presă, de după victoria Barcelonei cu Real Sociedad, 4-1, Xavi a mărturisit că este deranjat de faptul că nu-l poate utiliza pe francez, însă speră ca situația lui Jules Kounde să se regleze în cel mai scurt timp.

„Mă deranjează pentru că l-am cumpărat să joace. Primii supărați sunt Mateu (Alemany) și Jordi (Cruyff). Jucătorul înțelege acest lucru. Așteptăm să vedem dacă vom avea mai mult noroc în săptămâna viitoare", a spus Xavi.

Barcelona se chinuie să scape de jucători

Barcelona mai are timp până la 1 septembrie să vândă jucătorii pentru a-și regla balanța financiară și a-l putea înregimenta pe Kounde. Printre jucătorii de care catalanii ar vrea să se descotorosească se numără: Memphis Depay, Martin Braithwaite, Pierre- Emerick Aubameyang, Samuel Umtiti și Sergino Dest. 

Transferul lui Memphis Depay la Juventus s-a blocat, din cauza pretențiilor financiare solicitate de extrema Țărilor de Jos, iar în locul său bianconerii ari fi în discuție cu Arkadiusz Milik, potrivit Footmercato.

În cazul lui Aubameyang și Bratihwaithe , există șanse minime ca aceștia să plece, fiind refuzați de mai multe echipe. Doar Samuel Umititi ar avea șanse să plece de la Barcelona, existând discuții avansate cu Lecce, care sunt gata să-l recruteze, dacă controalele medicale vor ieși bine pentru fostul campion mondial. Chiar dacă ar reuși să-l vândă pe Umtiti, șefii Barcelonei mai trebuie să vândă din jucătorii aflați pe lista neagră, pentru a-i putea face loc în echipă lui Jules Kounde.

  • Articol scris de Cătălin Stroia

Citește și: 

Liverpool pândește o vedetă a lui Dortmund: „Avem mai mulți jucători accidentați, ar fi perfect să avem un nou mijlocaș"

REZUMAT VIDEO Care pierdere în atac? 15 goluri în 3 etape de Bundesliga pentru Bayern: „Veneau din toate părțile”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
abavati
abavati  •  23 August 2022, 12:01

asa le trebuie, cei mai mari mafioti din La Liga. Santajeaza jucatorii, comportamente sub nivelul lui cfr cluj ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează