INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool pândește o vedetă a lui Dortmund: „Avem mai mulți jucători accidentați, ar fi perfect să avem un nou mijlocaș"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 12:42 / Actualizat luni, 22 august 2022 16:03

Liverpool nu trece prin cea mai bună formă în acest început de Premier League, unde a înregistrat două remize surprinzătoare cu Fulham și Crystal Palace. Aflată pe locul 15 și cu doar două puncte înregistrate, cormoranii au probleme la mijlocul terenului, unde mai mulți jucători sunt accidentați, în timp ce zvonurile spun că Naby Keita vrea să plece de pe Anfield.

Aflat în această situație delicată, Jurgen Klopp își dorește un nou mijlocaș, iar principala țintă a formației de pe Anfield pare să fie Jude Bellingham.

Doi jucători pe lista neagră la FCSB » De cine nu e mulțumit Dică: „Face prostii! Nu centrează”
FCSB
Doi jucători pe lista neagră la FCSB » De cine nu e mulțumit Dică: „Face prostii! Nu centrează”

Liverpool are mai mulți jucători accidentați

Jude Bellingham se află de ceva timp pe radarul antrenorului german, care a mai încercat să-l aducă și în sezonele precedente, iar acesta nu și-a ascuns dorința de-al transfera cât mai urgent pe mijlocașul crescut de Birmingham, potrivit celor de la Daily Mirror.

Klopp a recunoscut că își dorește un nou mijlocaș pentru a-și întări zona mediană, aflată în dificultate din cauza accidentărilor. Liverpool are mai multe probleme la mijlocul terenului, unde îi are accidentați pe Thiago Alcantara și Alex Oxlade Chamberlain

Pe lângă cei doi jucători indisponibili, Klopp a negat faptul că Naby Keita se va despărți de Liverpool și că formația încearcă să ajungă la un nou acord cu mijlocașul din Guinea. Totuși, tehnicianul german are motive de bucurie, Joe Gomez și Roberto Firmino au revenit la antrenamentele echipei.

Acum avem mai multe accidentări decât ne-am fi imaginat, iar acum ar fi bine să avem un nou mijlocaș, bineînțeles acum. Și atunci ar mai fi un fapt: nu suntem responsabili de ceea ce cheltuim, nu suntem. Aceasta este situația, ne spunem lucrurile și apoi ne ocupăm de ea. A fost mereu la fel, niciodată diferit.", a spus Jurgen Klopp.

Liverpool, concurență dură pentru Bellingham

Liverpool nu este singura echipă interesată de Bellingham, jucătorul Dortmundu-lui fiind și în vizorul celor de la Real Madrid. Madrilenii caută un înlocuitor pentru Casemiro, care a fost vândut pentru suma de 71 de milioane de euro la Manchester United.

Sezonul trecut, Jude Bellingham a avut prestații bune în tricoul galben-negrilor, unde a reușit în 32 de meciuri să marcheze 3 goluri și să ofere alte 8 pase de gol.

În această vară, Liverpool a cheltuit 81 de milioane de euro pentru transferuri, cei mai mulți fiind investiți pentru Darwin Nunez (75 de milioane de euro) de la Benfica, iar alți 11 milioane au fost investiți pentru transferurile lui Fabio Carvalho (Fulham - 6 milioane) și Calvin Ramsay ( Aberdeen -5 milioane de euro)

  • Articol scris de Cătălin Stroia

Citește și: 

REZUMAT VIDEO Care pierdere în atac? 15 goluri în 3 etape de Bundesliga pentru Bayern: „Veneau din toate părțile”

Remiză cu scântei între AC Milan și Atalanta. Unul dintre jucători a părăsit pe brațe partida

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
paulono
paulono  •  22 August 2022, 20:32

Brujo , probabil ca stii putine despre Jude Bellingham. La 19 ani si 1 luna are 15 meciuri la nationala Angliei si 64 de meciuri in Bundesliga. Este al 3lea capitan la Borussia Dortmund. El si cu Erling Haaland au fost de departe cei mai buni jucatori ai echipei ( note Kickers 3,02 respectiv 3,06). Bellingham este momentan cotat la cca. 100 milioane €.

brujo
brujo  •  22 August 2022, 16:28

Daca ar avea nevoie Liverpool de Bellingham, maine ar face testul medical. Daca nu se intampla asta, inseamna ca nu e nevoie. Nu iei un jucator doar pentru 2 saptamani. Ca altfel nu vad unde ar juca dupa ce revin accidentatii ..

brentford
brentford  •  22 August 2022, 15:59

Au trecut 4 ore de cand ati postat articolul si tot nu ati corectat greseala. Profesionalism maxim!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează