INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA 2-0

Ce spune Ronald Koeman după încă un eșec pe banca Barcelonei: „Am vorbit cu președintele Laporta”

Ronald Koeman // FOTO: Imago +37   FOTO
Ronald Koeman // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 09:11 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 09:53

După înfrângerea cu Atletico Madrid, 0-2, Ronald Koeman a vorbit despre viitorul său la Barcelona.

Deși are doar o victorie în ultimele șase partide, Ronald Koeman spune că se bucură în continuare de încrederea președintelui Joan Laporta, dar că știe că soarta lui depinde de următoarele rezultate.

Ronald Koeman, încrezător că va continua la Barcelona și după eșecul cu Atletico Madrid: „Mă simt sprijinit”

„Trebuie să fie clar drumul pe care merge echipa. Cu mine sau fără mine. Nu se poate lucra dacă nu există ceva clar.  Discuția cu președintele a fost bună pentru că i-am spus că nu exista ceva clar. Vineri am vorbit la telefon, despre echipă, despre club și despre mine. I-am cerut să clarifice situația mea. Este foarte important ca vestiarul să știe. Iar președintele a spus clar care e poziția lui.

Acum mă simt sprijinit. Am un sentiment bun. Am încredere, dar știu că totul depinde de rezultate. Nu știu cât credit am. Știu că suntem Barcelona și trebuie să câștigăm toate meciurile. Există această presiune.

Am încredere și sper să fim mai buni. Știm ce ne lipsește, mai ales în atac. Sperăm ca Ansu Fati să fie mai bine din punct de vedere fizic, iar Aguero și Dembele să revină cât mai repede”, a declarat Ronald Koeman, citat de Mundo Deportivo.

Nu putem să lăsăm atâtea spații după ce pierdem mingea. Am vorbit despre asta înainte de meci. La mijloc trebuie să rămânem în marcaj. La 1-0, Atletico își poate face jocul și este foarte greu să ai ocazii pentru că se apără foarte bine.

 – Ronald Koeman, antrenor Barcelona

Este foarte greu. Suferim, ca să fiu sincer. Rămâne doar să muncim și să luptăm. Trebuie să revenim mai puternici. Sunt anumite probleme și lumea le vede. E ușor să vezi ce ne lipsește. Dar relația între jucători e bună și vrem să schimbăm situația. Noi ascultăm indicațiile antrenorului, facem tot ce ține de noi. Ieșim pe teren și încercăm să facem tot ce putem. Nu ne băgăm între relația dintre antrenor și președinte. Avem o dorință mare, dar nu ne-a ieșit totul bine.

- Gerard Pique

VIDEO Atletico Madrid, victorie clară cu Barcelona

Citește și: 

Pique, discurs dur după Atletico Madrid – Barcelona: „Nu marcam nici dacă jucam trei ore!”

Luis Suarez, explicații pentru gestul făcut după ce a marcat în poarta Barcelonei: „Așa am stabilit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează