INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID 1-3

ATLETICO MADRID - REAL MADRID 1-3 // VIDEO Gareth Bale a cedat în meciul cu Atletico! Gestul obscen îndreptat către fanii lui Atletico după golul care a închis partida

Gareth Bale și gestul său după golul reușit în fața lui Atletico / Captură Twitter
Gareth Bale și gestul său după golul reușit în fața lui Atletico / Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 19:25

Real Madrid a jucat impecabil pe terenul lui Atletico Madrid, impunându-se cu 3-1 în derby-ul capitalei Spaniei. Confruntarea a fost însă una extrem de dură, iar nervii jucătorilor au cedat în mai multe rânduri, așa cum s-a întâmplat cu Gareth Bale după golul din minutul 74. 

A fost un meci extrem de tensionat, iar rivalitatea istorică dintre cele două echipe s-a reflectat și asupra jucătorilor, care au intrat mai mereu dincolo de limita regulamentului. S-au acordat nu mai puțin de 10 cartonașe galbene, iar Thomas, fotbalistul lui Atletico, a fost eliminat cu 10 minute înainte de final.

Trimis pe teren în minutul 57 după un nou meci început din postura de rezervă, Gareth Bale s-a descătușat după golul din minutul 74, cel care a tranșat definitiv partida.

Galezul a celebrat golul arătându-le semne obscene fanilor lui Atletico, un gest neobișnuit pentru Bale, care cel mai probabil e frustrat de faptul că e ținut mai mult de rezervă și de Santiago Solari. 

Vezi și: ATLETICO MADRID - REAL MADRID 1-3 // Dezlănțuiți! Real Madrid o răpune pe Atletico după un meci FABULOS! „Galacticii” urcă pe locul 2 și pun presiune pe liderul Barcelona

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
617179315150745
Ioan Tepes Bobescu  •  09 Februarie 2019, 21:06

diferenta dintre spanioli si noi este de sute de ani. media vede tot ce alti considera sa nu vada in reluare. chiorilor unde ati fost teizeci de ani , asta vedeti dar ce se intampla cu adevarat ioc. prin asta va remarcati, da sunteti echidistanti. rusine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează