INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE B

Avertisment pentru Pușcaș, după semifinala play-off-ului de promovare în Serie A: „O naivitate colosală putea costa calificarea”

George Pușcaș și Marius Marin s-au remarcat sâmbătă în returul semifinalei din baraj dintre Pisa și Benevento. Atacantul român a pasat decisiv la unicul gol, iar mijlocașul gazdelor ”a dovedit o creștere a condiției fizice”
George Pușcaș și Marius Marin s-au remarcat sâmbătă în returul semifinalei din baraj dintre Pisa și Benevento. Atacantul român a pasat decisiv la unicul gol, iar mijlocașul gazdelor ”a dovedit o creștere a condiției fizice”

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2022 13:10 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 13:17

George Pușcaș și Marius Marin s-au remarcat sâmbătă în returul semifinalei din baraj dintre Pisa și Benevento. Atacantul român a pasat decisiv la unicul gol, iar mijlocașul gazdelor „a dovedit o creștere a condiției fizice”.

Vești bune pentru selecționerul Edi Iordănescu în perspectiva Ligii Națiunilor vin de la românii care joacă la Pisa. Și-au prelungit sezonul, dar sunt mai aproape de promovare, după ce au trecut de semifinala play-off-ului din Serie B. 

George Pușcaș și Marius Marin au fost titulari în succesul din retur, 1-0 cu Benevento (1-1 la general), și se califică grație poziției mai bune în clasament din sezonul regulat. Vor înfrunta în dubla decisivă pe învingătoarea dintre Monza și Brescia (2-1 în tur pentru echipa lui Berlusconi).

S-a combinat cu fosta lui Lewis Hamilton, dar ce a urmat a fost neașteptat: „Și-au dat unfollow aproape imediat”
CHELSEA
S-a combinat cu fosta lui Lewis Hamilton, dar ce a urmat a fost neașteptat: „Și-au dat unfollow aproape imediat”

Pușcaș a anulat golul de 2-0

Atacantul nerazzurrilor, George Pușcaș, s-a făcut remarcat în cele 85 de minute cât a rămas în teren, cu bune și mai puțin bune. 

„A creat golul cu o pasă frumoasă pentru Benali, apoi a trecut puțin pe lângă 2-0 cu o «rachetă» de la 20 de metri care l-a făcut să tremure pe Paleari. Și-a stricat parțial prestația cu o naivitate colosală, când, aflat în ofsaid, a atins o minge care intra oricum în poartă la reluarea lui Hermansson. Episod ce putea costa scump echipa toscană", l-a caracterizat agenția Tuttomercatoweb.com, notându-l cu 6.

Marin a luat nota 6,5

Un meci solid comparativ cu turul a făcut Marius Marin. Înlocuit în prelungiri, mijlocașul a primit nota 6,5 din partea aceleiași surse: „Nu s-a lăsat condiționat de cartonașul galben încasat și a continuat să recupereze baloane din picioarele adversarilor. În constantă creștere a condiției fizice".

Citește și: 

Primii sacrificați în „proiectul Mbappe” » PSG dă afară doi oameni DE BAZĂ!

Final de sezon în Franța! Marseille merge direct în grupele Champions League, Monaco pierde locul 2 dramatic. Bordeaux, retrogradată + Hat-trick Mbappe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează