INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

MERCATO. Avertismentul unui eurodeputat: „Fotbalul de mâine va fi mai puțin irațional. Mbappé va costa 35-40 de milioane”

Franco-germanul Daniel Cohn-Bendit, 75 de ani, trage un semnal de alarmă: „Vor trebui reduse costurile și revăzute salariile, drepturile de imagine și acordurile publicitare”. Kylian Mbappe nu va mai costa sute de milioane de euro.
Franco-germanul Daniel Cohn-Bendit, 75 de ani, trage un semnal de alarmă: „Vor trebui reduse costurile și revăzute salariile, drepturile de imagine și acordurile publicitare”. Kylian Mbappe nu va mai costa sute de milioane de euro.

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 15:15

Politicianul franco-german Daniel Cohn-Bendit, 75 de ani, trage un semnal de alarmă: „Vor trebui reduse costurile și revăzute salariile, drepturile de imagine și acordurile publicitare”. Kylian Mbappe nu va mai costa sute de milioane de euro.

Nici fotbalul nu va mai fi la fel după ce va trece criza teribilă provocată de COVID-19. Sumele de bani amețitoare vehiculate la transferuri și contractele jucătorilor se vor prăbuși

Un eurodeputat franco-german avertizează asupra modificărilor radicale. "Fotbalul va fi mai puțin irațional decât în prezent. Și mâine Kylian Mbappé nu va mai costa decât maximum 35-40 de milioane de euro, nicidecum 200 de milioane!", a declarat Daniel Cohn-Bendit pentru cotidianul Ouest France.

"Se va schimba și sistemul impresarilor"

Politicianul de 75 de ani, născut la Frankfurt și mililant pentru un proiect federativ al Europei, a și explicat cum se va reinventa sportul-rege: "Esența va fi să înțelegem cine îl va putea achiziționa pe Mbappé. Va fi obligatoriu să se micșoreze costurile, să se reorganizeze nu doar salariile, ci și drepturile de imagine ale fotbaliștilor și acordurile publicitare. Se schimbă și sistemul agenților".

145 de milioane de euroa plătit PSG pentru a-l cumpăra definitiv pe Mbappé de la AS Monaco în iulie 2018. Acum valorează 180 de milioane, conform transfermarkt.de

17,5 milioane de euronet anual câștigă atacantul francez la PSG. Campioana Franței vrea să-i tripleze salariul pentru a-l feri de tentația unui transfer la Real Madrid

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional: 

Higuain nu vrea să se întoarcă! Care sunt explicațiile refuzului atacantului de la Juventus

Ronaldinho a vorbit din arestul la domiciliu: „Aș fi jucat și împotriva coronavirusului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  20 Aprilie 2020, 08:45

De parca sunt fotbalistii de top sunt singurele persoane care castiga aberant. Pastrand proportia si prin parlamentul european se dau bani degeaba. Si prin parlamentele nationale la fel. In fine, proasta cum e, democratia e totusi cea mai rationala metoda de organizare politica a societatii umane.

amicu
amicu  •  19 Aprilie 2020, 19:57

Mai puțin decât Man?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează