INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Higuain nu vrea să se întoarcă! Care sunt explicațiile refuzului atacantului de la Juventus

Higuain și antrenorul lui Juventus, Gonzalo Higuain, foto: Guliver/gettyimages
Higuain și antrenorul lui Juventus, Gonzalo Higuain, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 22:08

Gonzalo Higuain, 32 de ani, a fost printre primii jucători străini care s-au grăbit să plece din Torino, după ce au terminat cele 14 zile de izolare necesară în condițiile depistării pozitive la noul coronavirus a colegilor de la campioana Juventus, Rugani, Dybala și Matuidi.

„Pipita” Higuain a ajuns pe 19 martie în Argentina, pentru a fi alături de mama grav bolnavă, și n-ar vrea să revină în Italia, echipa lui Maurizio Sarri urmând să reînceapă antrenamentele pe 4 mai, inclusiv străinii, Douglas Costa, Pjanic, Khedira și Ronaldo. Potrivit presei peninsulare, trei ar fi motivele care îl fac pe Higuaín să mai rămână alături de familie.

1. FRICA DE VIRUS. Gonzalo este îngrijorat de situația din Piemont, se teme de virus și consideră că este periculos să revină acum, preferând să amâne prezentarea la pregătiri și să zboare doar când e absolut necesar. Și a transmis că va continua să se antreneze acasă, fără riscul infectării.

2. PROBLEME FAMILIALE. Nu vrea să-și părăsească mama, aflată în situație medicală complicată, dar are de rezolvat și alte tensiuni în familie. Surse din presa argentiniană susțin că nu s-ar mai înțelege prea bine cu partenera sa cu care are un copil, ambii neînsoțindu-l la Torino în acest sezon.

3. NEÎNȚELEGERI CONTRACTUALE. Pipita e nemulțumit de situația actuală de la liderul din Serie A. Nu i s-a oferit prelungirea acordului scadent pe 30 iunie 2021 și a aflat că Juventus caută atacant pentru a-l înlocui. ”Se simte aruncat de bianconeri și deocamdată nu are propuneri tentante de a se transfera”, anunță Sky Sport.

8 goluri și 8 pase decisiveare Gonzalo Higuaín în 34 de meciuri jucate la Juventus în acest sezon. În total, în 139 de partide, a reușit 63 de goluri și 16 assisturi

Citește și alte știri despre Juventus:

Mesaje de încurajare pentru Paulo Dybala, de la puștii academiei Juventus din București: „Ti siamo vicini, Paulo!”

Mesajele postate de Cristiano Ronaldo despre prevenția infectării cu COVID-19, de 40 de ori mai mediatizate decât cele ale OMS

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  19 Aprilie 2020, 11:31

Juve, o echipa ***, din toate punctele de vedere...cum sunt majoritatea din italia, ....cel mai urat campionat din top 5...exact locul 5/5 il dau italiei....SPA, ANG, GER, FRA si apoi ITA..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  18 Aprilie 2020, 23:41

Un adevarat"" luptator"....un ""matador"" de cea mai joasa spetza....Pipita?Poate ..***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luker
luker  •  18 Aprilie 2020, 22:42

Nu e de Juve. Il vrei la Fcsb?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează