CAMPIONATE  ·  FOTBALIȘTI

Ronaldinho a vorbit din arestul la domiciliu: „Aș fi jucat și împotriva coronavirusului”

Ronaldinho a intrat în direct într-o transmisie televizată, din arestul la domiciliu +31 FOTO
Ronaldinho a intrat în direct într-o transmisie televizată, din arestul la domiciliu

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 10:53

Aflat la hotelul Palmaroga, unde se află în arest la domiciliu în Asuncion, Ronaldinho (40 de ani) a intrat în direct într-o transmisie televizată, spunând: „Am fost fotbalistul care ar fi jucat și împotriva coronavirusului”

Mai mult de o lună a stat Ronaldinho în pușcărie la Asuncion. Acolo și-a sărbătorit și ziua de naștere, împlinind 40 de ani pe 21 martie. Era în arest provizoriu, după ce a intrat în Paraguay folosind pașaport și acte de identitate false, la fel ca fratele său, Roberto Assis.

Ronaldinho, cauțiune de 1,6 milioane de dolari

După 32 de zile, tribunalul paraguayan a acceptat cauțiunea de 1,6 milioane de dolari, schimbând pedeapsa în arest la domiciliu. 

Un arest la domiciliu pe care Dinho îl face la un luxos hotel din Asuncion, Palmaroga, unde plătește 350 de dolari pe noapte. Acolo va sta în așteptarea procesului cel puțin câteva luni.

Prima apariție din camera de hotel

Sâmbătă, a intrat în direct la o televiziune braziliană împreună cu grupul de samba Revelação, alături de care a participat la mai multe concerte. 

Prima apariție din camera de hotel. Le-a transmis că este bine și s-a prezentat astfel: „Am fost fotbalistul care ar fi jucat și împotriva coronavirusului". Zâmbetul, faimosul său zâmbet, nu i-a dispărut.

VIDEO Ronaldinho, spectacol la fotbal-volei în închisoare

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din vremea pandemiei de coronavirus

+32 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1