INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA

BARAJ EURO 2020. De necrezut! Cum și-a recuperat Ungaria, peste noapte, un jucător-cheie pozitiv cu COVID-19, în vederea finalei cu Islanda

Dominik Szoboszlai. foto: Guliver/Getty Images
Dominik Szoboszlai. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 10:27 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 10:52

Dominik Szoboszlai, marele talent maghiar, ar fi trebuit să rămână în carantină la Salzburg, după ce șase colegi au fost depistați cu coronavirus duminică seară. Luni, toți au fost pozitivi, dar Szoboszlai poate juca joi, 12 noiembrie, de la ora 21:45, finala barajului contra Islandei!

În timpul pandemiei, au apărut și asemenea situații. Incredibile. Peste noapte, pozitivul a devenit negativ. Nu într-un caz. În șase! Maghiarii au tremurat înaintea finalei barajului cu islandezii. Dominik Szoboszlai, 20 de ani, marele talent al Ungariei, putea rata acest meci decisiv. 

De ce? Duminică seară, după meciul cu Rapid Viena, șase dintre cei opt jucători ai lui RB Salzburg care urmau să plece la echipele naționale au fost depistați cu COVID-19, potrivit Nemzeti Sport. Potrivit măsurilor de siguranță din Austria, întregul lot ar fi trebuit să intre în carantină.  Szoboszlai ar fi fost blocat.

Clubul austriac a repetat însă controlul luni. Iar seara, când au venit rezultatele, surpriză! Toți cei care erau pozitivi duminică erau negativi! Și Salzburg le-a permis tuturor să se alăture selecționatelor pentru ultimul act al play-off-ului. "Vin!", a postat Szoboszlai pe InstaStory, confirmat și de federația budapestană. Dominik poate juca împotriva Islandei

Fără spectatori la Budapesta 

Ungaria era una dintre țările care permitea prezența spectatorilor în tribune la meciurile de fotbal. Și în întrecerile interne, și în cupele europene, echipele maghiare au avut fanii alături. Până acum. Alarmat de creșterea numărului de cazuri de coronavirus, guvernul maghiar a decis să închidă porțile stadioanelor. Inclusiv joi, la finala barajului pentru Euro. 

"Ar fi fost extraordinar să avem suporterii lângă noi, mai ales acum, la meciul anului, dar trebuie să înțelegem această hotărâre", a declarat Sándor Csányi, președintele federației de la Budapesta.

Citește și alte știri de actualitate

Situație incredibilă la „națională” » Primul „11” al absenților e mai tare decât cel pe care îl va alinia Rădoi!

BAYERN MUNCHEN. Joshua Kimmich, operat de menisc. An încheiat!

Veste cruntă pentru Real Madrid » Fractură de tibie pentru unul dintre cei mai importanți fotbaliști! Ratează meciuri de foc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1373765025983354
Dumitru Gabriel-Sorin  •  10 Noiembrie 2020, 11:27

De necrezut? Deloc.ACESTA ESTE ADEVĂRUL.TESTELE DAU ERORI DE PÂNĂ LA 70%, ele înregistrează toate urmele de coronavirus din corp( inclusiv gripal ), spitale goale - ex.Colentina și noi continuăm a manipula și a băga frica în oameni cu salvări urlând( înăuntru goale ) și poliția patrulând peste tot.Există un virus gripal-mai ușor decât cele existente deja- DAR MANIPULAREA CU TOT CE IMPLICĂ ESTE MAXIMĂ

andrei.f
andrei.f  •  10 Noiembrie 2020, 11:26

Nu vă mirați, nu vă țurțurați, testele au o mare marjă de eroare. Mulți români sănătoși au fost trimiși în spitale covid unde chiar s-au îmbolnăvit !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează