INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a decis! Suma astronomică pe care o va cere în schimbul lui Messi, dacă argentinianul decide să plece

Lionel Messi, în Barcelona - Bayern 2-8 // foto: Guliver/gettyimages +38   FOTO
Lionel Messi, în Barcelona - Bayern 2-8 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 15:50 / Actualizat duminica, 23 august 2020 16:03

Barcelona nu va renunța ușor la Lionel Messi (33 de ani). Cluburile care vor dori să îl aducă pe starul argentinian în această vară vor avea o misiune imposibilă.

Pe fondul nemulțumirilor lui Lionel Messi, care a lăsat de înțeles că ar putea părăsi Barcelona, clubul spaniol a pus piciorul în prag și a decis să nu îl lase pe argentinian să plece decât dacă o echipă îi plătește clauza de reziliere a contractului, în valoare de 700 de milioane de euro, informează Mundo Deportivo.

Suma așteptată de Barcelona este de mai mult de 3 ori mai mare decât recordul de bani plătiți în schimbul unui fotbalist - 222 de milioane de euro, plătite chiar Barcelonei de PSG pentru Neymar în 2017.

Barcelona, sezon sub așteptări

Dezamăgit de performanțele echipei din teren, cât și de situația tensionată de la nivelul conducerii, Lionel Messi a lăsat de înțeles că ar putea părăsi clubul fie în această vară, fie în 2021, atunci când îi va expira contractul. Barcelona a avut un sezon de coșmar, în care nu a reușit să câștige niciun trofeu și în care a ieșit umilitor din Liga Campionilor, după 2-8 cu Bayern Munchen în „sferturile” competiției.

Messi a avut parte de o întâlnire cu Ronald Koeman, noul antrenor al echipei, căruia i-a dezvăluit că nu este sigur că va continua la Barcelona.

Nu știu dacă trebuie să-l conving sau nu pe Messi să rămână. E cel mai bun jucător din lume și vreau să-l am în echipa mea. Mă încântă că pot lucra cu Messi, Messi îți poate câștiga meciuri. Mai are un an de contract, e jucător al Barcelonei - Ronald Koeman, antrenor Barcelona

112 milioane de euroeste cota de piață a lui Messi, potrivit Transfermarkt

Mai multe știri despre Barcelona:

Barcelona cumpără de la Manchester City! Ofertă pentru un fotbalist de mare viitor

Luis Suarez, OUT de la Barcelona! Catalanii îl oferă drept monedă de schimb pentru transferul verii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
2148706178734762
Chris Malone  •  24 August 2020, 02:04

aia de la barcalaca bat campii grav..cred ca messi e vreun pusti sprinten ca sa fanuleze cu preturi astronomice in apndemie...messi in maxim 2 ani se retrage in familie....dupa ce masina de fotbal bayern a zdrobit barvalaca lui sutien messi e profund marcat/randamentul lui in campionat va fi redus..nu inteleg de ce co man vrea sa formeze echipa in jurul lui messi..mare greseala!

cneius
cneius  •  23 August 2020, 20:55
Postat de bazinga pe 23 August 2020, 20:37

Te contrazic, pe vremea lui Maradona erau rupatori mai duri decat cei de acum !Campionatul Italiei era cel mai dur din lume !Spania nici nu exista in afara de Real !In Italia era un Gentile, un Scirea, fundasi rupatori de mare clasa !Acum fundasii sunt jaloane pentru un mingicar gen Messi, Neymar, St Maximin sau chiar Ronaldo ! Acum fotbalul e mult mai fizic, inainte era mai multa duritate pura,fundasii erau rudimentari rau si nu stiau altceva decat sa joace la rupere si intmidare, acum e angajament mult !Parerea mea, poate gresesc...

In afara de vreo 2/3, fundasii erau jaloane pe vremea lui Maradona...aminteste-ti doar de golurile date Angliei si Belgiei...

cneius
cneius  •  23 August 2020, 20:54

"Articol de GSP" = Povesti nemuritoare...din nou. Daca nu-i prelungesc contractul pleaca liber la anul !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează