INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a făcut cerere la FIFA » Cum vor catalanii să ocolească interdicția de a face transferuri

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2015 09:38

Pînă la 1 ianuarie Barcelona are interdicție la transferuri și nu îi poate înregistra pe Arda Turan și Aleix Vidal, jucători aduși în această vară.

Cu toate acestea, catalanii au făcut cerere pentru a-l înregistra pe mijlocașul turc în locul accidentatului Rafinha, profitînd de regulamentul Federației Spaniole de Fotbal, potrivit presei din Spania.

În La Liga, dacă un jucător se accidentează pentru o perioadă îndelungată, echipa are voie să transfere sau să înregistreze alt jucător, chiar dacă nu este perioadă de transferuri.

Dacă FIFA și Federația le vor aproba cererea, catalanii vor putea să îl folosească pe Arda Tura doar în campionat și în Cupa Regelui Spaniei, pentru că regulamentul UEFA Champions League nu permite schimbări în lista de jucători. 

Arda Turan a fost transferat în această vară, pentru 40 de milioane de euro, de la Atletico Madrid.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează