INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Se pregătește un schimb neașteptat în La Liga » Barcelona și Atletico Madrid, în negocieri avansate!

Griezmann (stânga) ar putea ajunge la Atletico, iar Saul (dreapta) la Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Griezmann (stânga) ar putea ajunge la Atletico, iar Saul (dreapta) la Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 08:28 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 08:48

Barcelona și Atletico Madrid negociază intens în aceste zile. Tratativele vizează un schimb între Antoine Griezmann (30 de ani, al doilea atacant) și Saul Niguez (26 de ani, mijlocaș central).

După doi ani de la transferul lui Antoine Griezmann la Barcelona, mutare de pe urma căreia Atletico Madrid a încasat 120 de milioane de euro, francezul ar putea face cale întoarsă. Atletico și Barcelona, locul 1, respectiv 3 în sezonul trecut din La Liga, negociază intens un schimb de jucători.

Barcelona și Atletico Madrid negociază schimbul verii! Griezmann, înapoi în capitală

Pe Camp Nou ar putea ajunge Saul Niguez, mijlocaș legat de Atletico până în 2026. Echipa lui Simeone l-a transferat recent pe Rodrigo De Paul, astfel că Saul este considerat dispensabil de club.

În schimb, Barcelona dorește să scape de Griezmann și de salariul său mare. Clubul catalan se confruntă cu probleme financiare, are nevoie să micșoreze costurile salariale, lucru care s-ar întâmpla odată cu plecarea lui Griezmann. 

7 aniare Saul Niguez la prima echipă a lui Atletico Madrid, pentru care a adunat 337 de meciuri, 43 de goluri și 19 pase decisive

În plus, clubul blaugrana nu se teme de slăbirea ofensivei, întrucât în această vară au fost aduși doi jucători de atac, anume Sergio Aguero și Memphis Depay.

Marca anunță că negocierile sunt în faze avansate. Pentru ca mutarea să fie concretizată, rămâne ca Antoine Griezmann să accepte un salariu mai mic, iar Saul faptul că s-ar putea să nu fie tot timpul titular la noua echipă.

35 de goluri,17 pase decisive și 99 de meciuri are Griezmann la Barcelona. La Atletico a jucat de 257 de ori, cu 133 de goluri și 50 de pase decisive

Barcelona nu poate înregistra noile transferuri

Potrivit Goal, Barcelona a depășit limita salarială din La Liga și are datorii care depășesc un miliard de euro! Barcelona a transferat patru jucători în această vară, anume Sergio Aguero, Eric Garcia, Memphis Depay și Emerson Royal, dar niciunul nu poate fi înregistrat în aceste momente. 

De asemenea, noul contract al lui Lionel Messi este în aer, din moment ce catalanii au depășit limita salarială impusă în La Liga. Pentru a scăpa, se văd nevoiți să reducă urgent cheltuielile pe salarii.

În acest scop, Barcelona caută să scape de jucători. I-au vândut pe Junior Firpo la Leeds, Konrad (Marseille), Alena (Getafe) și Todibo (Nice), l-a împrumutat pe Trincao (Wolverhampton) și i-a reziliat contractul lui Matheus Fernandes. Insuficient pentru moment.

Citește mai multe știri din La Liga:

Alt atac stupefiant al președintelui lui Real Madrid: „Ronaldo e nebun, imbecil, bolnav!”

Catalanii anunță marea știre: Messi semnează! Renunță la mai mult de jumătate din salariu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
melcul_furios
melcul_furios  •  15 Iulie 2021, 18:29
Postat de toss pe 15 Iulie 2021, 11:05

Griezmann e al doilea marcator anul trecut, si ei vor sa-l dea? Se repeta cazul Suarez? Bine ca il tin pe Braithwaite....vai mama lui....

Da, pentru ca nu are foarte multe goluri, nu s-a integrat in echipa Barcelonei, are un salariu urias si anul asta se intoarce Ansu Fati, cu sal mic si care da mai multe goluri.

caoradea
caoradea  •  15 Iulie 2021, 12:46
Postat de toss pe 15 Iulie 2021, 11:05

Griezmann e al doilea marcator anul trecut, si ei vor sa-l dea? Se repeta cazul Suarez? Bine ca il tin pe Braithwaite....vai mama lui....

Tu ii crezi pe astia de la gsp ? Ai vazut cumva sursa informatiei ?

toss
toss  •  15 Iulie 2021, 11:05

Griezmann e al doilea marcator anul trecut, si ei vor sa-l dea? Se repeta cazul Suarez? Bine ca il tin pe Braithwaite....vai mama lui....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează