INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - CELTA VIGO 1-0

FOTO + VIDEO Barcelona, victorie chinuită în La Liga » Vedeta de la Celta Vigo surprinde: „Egalul nu ne-ar fi mulțumit! Au tras de timp pe final” + Ce spune Xavi

Pedri a marcat golul Barcelonei cu Celta Vigo // FOTO: Imago +21   FOTO
Pedri a marcat golul Barcelonei cu Celta Vigo // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 09:43 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 10:44

Barcelona a câștigat cu greu meciul cu Celta Vigo, 1-0, după ce în finalul partidei a rezistat cu greu atacurilor adverse.

Formația lui Xavi a câștigat cu emoții duelul de pe Camp Nou, iar acum se pregătește de meciurile cu Inter (miercuri, 22:00) și Real Madrid (duminică, 17:15).

Cu „tunarii” nu e de glumit! Arsenal o bate și pe Liverpool și conduce clasamentul din Premier League
Arsenal - Liverpool 3-2
Cu „tunarii” nu e de glumit! Arsenal o bate și pe Liverpool și conduce clasamentul din Premier League

Iago Aspas: „Egalul cu Barcelona ar fi fost nedrept”

La finalul partidei, Iago Aspas, atacantul Celtei, a surprins și a declarat că și un egal l-ar fi nemulțumit.

„Egalul mi s-ar fi părut nedrept. În repriza a doua am avut 4 sau 5 ocazii clare. Pe final, ei au tras de timp chiar și la aruncările de la margine. Sunt mândru de munca depusă de noi, dar dacă nu marchezi nu ai cum să câștigi. 

În primele 15 minute, echipa a dat înapoi și a venit golul lui Pedri. Dar după pauză am corectat greșelile și am jucat mai bine”, a spus Aspas. 

Barcelona, victorie la limită cu Celta Vigo

Favoriți în fața lui Celta Vigo, catalanii au început tare meciul. Au făcut presing avansat, au pasat excelent și au deschis scorul în minutul 17, prin Pedri.

Până la pauză, Barcelona a forțat marcarea unui nou gol, dar tabela nu s-a mai modificat. Iar în repriza a doua rolurile s-au inversat.

Celta Vigo a dominat-o pe Barcelona pe Camp Nou și doar norocul și intervențiile lui Ter Stegen au menținut scorul. Oscar Hernandez (47) a fost primul care a amenințat poarta catalanilor, dar șutul său a trecut peste poartă.

Ulterior, atacurile Celtei au continuat. Iago Aspas a marcat în minutul 68, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. În minutele de final, oaspeții au continuat asediul. Iago Aspas (84 și 90+4) și Hugo Mallo (85) au încercat să egaleze, dar nu au reușit să înscrie.

14-13a fost raportul șuturilor, în favoarea Celtei

După acest meci, Barcelona e lider în Spania. Are 22 de puncte după 8 meciuri. Catalanii sunt la egalitate cu Real Madrid, dar are un golaveraj mai bun. De partea cealaltă, Celta Vigo e pe 11, cu 10 puncte.

Xavi: „Nu suntem în cel mai bun moment”

După meci, Xavi, antrenorul Barcelonei, a explicat de ce echipa sa a suferit contra Celtei.

„Este important că am câștigat. E o victorie de aur pentru că am luat cele 3 puncte deși am suferit. Dar nu suntem în cel mai bun moment al nostru, așa cum se întâmpla înainte de pauza provocată de meciurile internaționale. 

Acum 3 săptămâni zburam, acum nu. Ne-a lipsit golul de 2-0 în prima repriză, când am jucat bine și am făcut presing. Un gol ar fi schimbat totul. Am început bine, dar am terminat prost. Când scazi intensitatea și te aperi mai jos, echipe precum Celta îți pun probleme și te pot domina”, a spus Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

+17 FOTO

Citește și:

Pep Guardiola, după 4-0 cu Southampton: „Sunt atât de nefericit cu Haaland. Un singur gol, nu trei”

Borna istorică stabilită de Cristiano Ronaldo, după golul marcat cu Everton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează