INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barcelona e aproape să dea lovitura! Poate transfera gratis un star de la PSG » Care e marele impediment

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 11:50

Barcelona e aproape să rezolve transferul unei ținte mai vechi. Este vorba despre Adrien Rabiot, mijlocașul central de 23 de ani al lui PSG care intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract. 

Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, a scris azi că fotbalistul a transmis printr-un intermediar că își dorește să ajungă pe Camp Nou, marele impediment fiind reprezentat chiar de mama fotbalistului, care îi e și agent. 

Veronique Rabiot este cunoscută, scriu jurnaliștii spanioli, pentru rigurozitatea cu care negociază contractele fiului său. 

Conform sursei citate, fotbalistului i-ar surâde o mutare pe Camp Nou, după 6 ani petrecuți în Ligue 1: "Este extrem de încântat de proiectul clubului și consideră că va face un pas mare în carieră", a scris publicația spaniolă.

Mijlocașul central, cu 6 apariții în naționala mare a Franței, mai are contract cu PSG până în vara lui 2019.

FOTO: Reuters

50.000.000 €e cota de piață a lui Rabiot, conform Transfermarkt

În vârstă de 23 de ani, Rabiot a jucat de-a lungul carierei pentru PSG B, PSG și Tolouse, unde a fost împrumutat pentru o scurtă perioadă în 2013. Și-a făcut junioratul la PSG, unde a ajuns după o scurtă perioadă petrecută la academia lui Manchester City. 

Vezi și: Revine MSN! PSG îl lasă pe Neymar să se întoarcă la Barcelona » Cu cât ies francezii în pierdere la această afacere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează