INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona, negocieri pentru Haaland » Mesajul transmis de Mino Raiola președintelui Laporta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 08:15 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 09:40

Chiar dacă Barcelona e într-o situație deplorabilă, mai ales financiar, dar și sportiv, președintele Joan Laporta visează la cea mai tare lovitură în mercato: Erling Haaland.

Șeful catalanilor a negociat luni la Torino cu Mino Raiola, impresarul lui atacantului de 21 de ani al celor de la Borussia Dortmund.

A avut loc tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League: Barcelona - Napoli, Borussia - Rangers » Ce meciuri sunt în Conference League
TRAGERE LA SORȚI
A avut loc tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League: Barcelona - Napoli, Borussia - Rangers » Ce meciuri sunt în Conference League

Barcelona, negocieri pentru Erling Haaland

Norvegianul este curtat și de alte mari cluburi, Bayern, Real Madrid și Manchester City, dar Laporta vrea să profite de relația bună pe care o are cu agentul acestuia pentru a-l aduce pe Haaland pe Camp Nou și să-i entuziasmeze din nou pe fanii echipei lui Xavi.

150.000.000 de euroe cota lui Haaland, potrivit transfermarkt

Laporta este de părere că Haaland poate fi vedeta Barcelonei și că acesta poate fi jucătorul în jurul căruia clubul să revină în lupta pentru câștigarea UEFA Champions League și La Liga, fiind gata să găsească resursele financiare pentru realizarea transferului.

Mino Raiola, mesaj pentru Laporta: „Barcelona e prioritatea lui Haaland”

După discuția de la Torino, jurnaliștii spanioli au publicat mai multe detalii despre discuția dintre Laporta și Raiola. 

„Raiola i-a spus lui Laporta că prioritatea lui Haaland este Barcelona”, scrie cotidianul catalan Sport, care citează jurnaliștii emisiunii „El Chiringuito”.

Pentru a-l aduce pe Haaland, Barcelona poate profita de clauza de reziliere a contractului cu Borussia, în valoare de 75 de milioane de euro. Aceasta a intrat în vigoare de la 1 septembrie. 

Ajuns la Borussia în ianuarie 2020, de la RB Salzburg, pentru 20 de milioane de euro, Haaland are un sezon incredibil. A marcat de 17 ori și a dat 5 pase de gol, în 14 partide. În total, la Borussia, are 74 de goluri și 20 de assist-uri în 73 de meciuri.

VIDEO Erling Haaland, goluri spectaculoase pentru Borussia Dortmund

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Moment tensionat la Barcelona » Președintele Laporta a jignit un fan: „Fiu de c***ă!”

Agentul românilor, anchetat pentru evaziune fiscală și spălare de bani, alături de Fali Ramadani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1776838129237061
Constantin Sandru  •  15 Decembrie 2021, 18:37

Cum platesc spaniolii salariul astronomic cerut de impresar . cind ei au datorii de peste 1 miliard ?

mandelu
mandelu  •  15 Decembrie 2021, 13:36

Nu e pentru Barcelona. Din toate punctele de vedere.

toss
toss  •  15 Decembrie 2021, 13:06

*** sa accepte o oferta de la Barca la momentul actual. Cel putin anul viitor, aproape sigur, nu va juca in CL cu Barca. Ce reconstructie e asta daca dau unui singur jucator salar cat dai la alti 3-4 jucatori? Oare cum se simt cei care au fost presati mereu cu scaderea salariului, acum cand vad ca unul singur va primi cat alti 4?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează