INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona mai vrea un fundaș central » Negocieri cu un apărător din Bundesliga

Evan Ndicka  în duel cu Serge Gnabry // FOTO: Imago
Evan Ndicka în duel cu Serge Gnabry // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 08:37 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 09:49

Barcelona pregătește campania de transferuri din sezonul viitor, iar pe lista clubului se află fundașul central Evan Ndicka (23 de ani).

Presa din Germania, citată de Mundo Deportivo, scrie că formația blaugrana are un pact verbal cu fundașul francezo-camerunez, care în vară își termină contractul cu Eintracht Frankfurt.

Arsene Wenger revoluționează fotbalul! Se pregătește schimbarea legii ofsaidului » Pe noua regulă, golul lui Deac la Craiova ar fi fost valabil
SCHIMBARE
Arsene Wenger revoluționează fotbalul! Se pregătește schimbarea legii ofsaidului » Pe noua regulă, golul lui Deac la Craiova ar fi fost valabil

Barcelona, atentă la Evan Ndicka

Clubul catalan a discutat cu fundașul și cu reprezentații săi și au ajuns la un acord verbal. Atfel, Barcelona trebuie să decidă până la finalul lunii martie dacă îi va propune lui Ndicka un contract.

Ndicka este un fundaș de picior stâng, care poate juca și în bandă, impresionând prin viteză, în ciuda înălțimii (1,92 metri), notează ibericii.

32.000.000de euro e cota lui Ndicka, potrivit transfermarkt

Crescut la Auxerre, Ndicka este la Eintracht din iulie 2019, când a fost adus pentru 5,5 milioane de euro. În acest sezon a bifat 29 de meciuri pentru nemți, în toate competițiile. Ndicka este internațional francez de tineret, bifând selecții la toate naționalele de juniori.

Barcelona are 4 fundași centrali

În acest moment, Barcelona are în lot 5 fundași centrali: Ronald Araujo, Eric Garcia, Andreas Christensen și Joules Kounde, aceste din urmă fiind folosit și ca fundaș dreapta. 

Și pe postul de fundaș stânga Barcelona este acoperită, cu Jordi Alba, Alejandro Balde și Marcos Alonso.

VIDEO Barcelona, victorie la limită cu Villarreal

Citește și: 

UEFA e vinovată! Raportul despre incidentele de la finala UCL 2022 a fost „scăpat” pe internet: „Fanii lui Liverpool au evitat o catastrofă”

Decisiv! Jucătorul transformat de Xavi într-un marcator cu o precizie formidabilă: „Muncește în defensivă și apare și la finalizare”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2023, 10:38

PLEACA 2 probabil, daca vine 1 ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează