INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Nebunia pregătită de Inter: 260 de milioane de euro pentru a-l convinge pe Messi să lase Barcelona!

Lionel Messi este dorit de către Inter Milano // foto: Guliver/gettyimages +38   FOTO
Lionel Messi este dorit de către Inter Milano // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 21:05 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 21:10

Oficialii lui Inter pregătesc o ofertă colosală pentru a-l convinge pe Lionel Messi (33 de ani) să părăsească Barcelona.

Deși antrenorul Antonio Conte a descris mutarea ca fiind o „fantezie”, în birourile echipei italiene se pune la cale ceea ce ar reprezenta cel mai important transfer al ultimilor ani.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Inter așteaptă ca lui Messi să îi expire contractul cu Barcelona. Dacă argentinianul va decide să nu își prelungească înțelegerea cu catalanii, scandentă în iulie 2021, italienii îi vor face acestuia o ofertă astronomică: un contract pe 4 ani, timp în care ar primi 260 de milioane de euro.

Totuși, Barcelona, prin vocea președintelui Josep Maria Bartomeu, insistă că starul argentinian nu va părăsi clubul din La Liga. De curând, Bartomeu a încercat să îi liniștească pe fanii echipei, declarând că Messi își va prelungi contractul și că își va încheia cariera în Spania.

48 de milioane de euroeste salariul anual net al lui Messi la Barcelona. Potrivit transfermarkt.com, argentinianul are o cotă de piață de 112 milioane de euro

Nu cred că Messi e un vis interzis, poate că nu era nici chiar înaintea pandemiei - Massimo Moratti, fost președinte Inter

633 de goluri și 285 de pase decisiveare Lionel Messi la Barcelona, în 729 de meciuri

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Barcelonei

Messi, în tinerețe, la Barcelona
Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

Citește mai multe știri din Serie A:

Lazio - Brescia 2-0 » VIDEO Ciro Immobile, numărul 1 în Europa! Italianul l-a depășit pe Lewandowski în clasamentul pentru „Gheata de Aur”

Transfer de elită pentru Lazio! Italienii aduc un jucător cu peste 400 de meciuri și 14 trofee în Anglia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  01 August 2020, 12:17

Da! Asta este o prostie mai mare ca soarele. Mulți dau mai multe goluri ca indivizi ăștia Ronaldo și Messi, dar ia bani ăștia. Nu ei ia poate sub 10 milioane, jucători care poate îl lasă în jos pe Messi și săraci sunt dezamăgiți ca uni iau puțin, alți mai mult. De asta este diferența între jucători. Pai cum sa joace romanul pentru 500000 pe an când Messi ia poate într-o calificare banală. Eu nu-l vad la inter, inter este o echipa hazardat pentru ca juventus le ia tot de 9 ani. Ei au adus pe Ronaldo, dar din cauza lui câștiga din sponsori.

fibra
fibra  •  31 Iulie 2020, 07:45

Un an de zile o sa bodoganiti cu asta? Sau dupa ce va plictisiti il mutati la alte echipe? In iulie 2021 va fi un titlu mare "BOMBA! Messi a semnat" Si in articol se spune ca a semnat prelungirea cu Barcelona. Inteligenta debordanta in redactarea stirilor.

cry_67
cry_67  •  31 Iulie 2020, 01:02
Postat de pma77 pe 31 Iulie 2020, 00:44

Messi este cel mai bun jucator din lume,daca Barcelona ii da 48 de miioane ii da cu un scop anume,acela de a nu pleca la alte echipe ca inter care ii ofera 260 de milioane,deci inseamna ca ii merita,tu nu ai acum sa intelegi pentru ca esti limitat in gandire,si ce legatura au doctorii si inginerii cu fotbalul,tu crezi ca aia fac audienta pe care o face Messi,in lume sunt milioane de ingineri si doctori dar la aia nu se uita nimeni,ai inteles?

Daca nu ai vazut legatura baietas atunci fa-ti o statuie cu messhinho asta al tau in bucatarie si mananca mingi de fotbal! Daca nu ai inteles ce am vrut sa spun atuni sa fii sanatos baietas!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează