INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - FC SEVILLA 6-1

BARCELONA - FC SEVILLA 6-1 // Leo Messi își avertizează rivalele după o nouă lecție de fotbal a Barcelonei: „Câștigăm tot, nu renunțăm la nimic!”

Leo Messi // FOTO: Guliver/Getty Images
Leo Messi // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 13:43

BARCELONA - FC SEVILLA 6-1 // Barcelona a repetat fantasticul 6-1 cu PSG, din martie 2017, calificându-se în semifinalele Copei del Rey după ce a zdrobit-o pe Sevilla, 6-1. Fantasticul Leo Messi, căpitanul blaugrana, a reușit al 27-lea gol din acest sezon. 

Anul trecut, pe 15 august, înaintea testului de Joan Gamper cu Boca Juniors (3-0), Leo Messi le spunea fanilor pe Camp Nou: "Vrem acel trofeu frumos, vom face totul pentru a-l readuce la Barcelona". Se referea la trofeul cu urechi al Ligii Campionilor, așteptat din 2015.

După 0-2 în tur la Sevilla, mulți și-au amintit acea declarație. Crezând că echipa blaugrana ar renunța la o competiție pentru a se dedica total curselor din Champions și LaLiga.

Dar Messi le-a limpezit tuturor situația. Miercuri, a fost o altă demonstrație catalană de fotbal total. Și, la fel ca în martie 2017, în fața lui PSG, Barça a învins cu 6-1, calificându-se în semifinalele Copei del Rey.

"Vrem să cucerim toate trofeele. Nu renunțăm la niciunul", a declarat Leo. "Luptăm la fel în fiecare competiție. Asta înseamnă Barcelona, să mergi întotdeauna până la capăt"

27 de goluria marcat Leo Messi în acest sezon în toate competițiile, reușind și 17 assisturi (miercuri: un gol, două pase decisive)

Vezi și: ULTIMA ZI DE MERCATO pentru campionatele tari! TOP 10 al celor mai tari transferuri din această iarnă + 10 mutări care se vehiculează pentru azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
th3dog
th3dog  •  31 Ianuarie 2019, 14:49

1 gol + 2 pase de gol... si asta intr-unul din meciurile nu foarte bune ale lui

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close