INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

UPDATE. Griezmann a răbufnit: „Am îndurat prea multe!” » Totul despre scandalul cu Messi: „Asta i-am spus lui Leo”

BARCELONA. Antoine Griezmann, 29 de ani, a vorbit pentru prima dată despre scandalul mediatic în care a fost implicat alături de Leo Messi (33).
BARCELONA. Antoine Griezmann, 29 de ani, a vorbit pentru prima dată despre scandalul mediatic în care a fost implicat alături de Leo Messi (33).

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 01:29 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 02:07

BARCELONA. Antoine Griezmann, 29 de ani, a vorbit pentru prima dată despre scandalul mediatic în care a fost implicat alături de Leo Messi (33).

UPDATE, 24 noiembrie. Griezmann, despre unchiul său care l-a criticat pe Messi: „Nu știe fotbal!”

Francezul a decis să rupă tăcerea într-un interviu pentru emisiunea Universo Valdano de la Movistar. De ce a ales să vorbească acum? „N-am mai făcut-o de la prezentarea mea. Am vrut să vorbesc doar pe teren, dar e momentul să spun lucrurilor pe nume. Am îndurat prea multe lucruri. Am spus: AJUNGE! Am nevoie de ajutor din partea tuturor. Pentru că nu vorbesc, eu sunt o țintă ușoară

Vedeta Barcelonei a comentat în premieră declarațiile controversate lansate de unchiul său la adresa lui Messi: „Unchiul meu nu știe nimic despre fotbal. I-am spus lui Leo că nu am vorbit recent cu el. De fapt, nici nu am numărul lui de telefon. Nu am mai discutat cu el de când l-am invitat la nunta mea și nu a venit. Nu știu de ce vorbește, nu avem nicio legătură”.

Griezmann despre...

...Messi:

Am vorbit cu Leo când am venit aici. Mi-a acordat suportul său, deși nu a înțeles de ce nu am fost de acord cu transferul cu un an în urmă. L-a deranjat că am refuzat prima ofertă. Oricum, am un respect enorm față de el, învăț multe de la el.

...relația cu presa:

Dacă te iei după presă, mereu ceva merge prost. Dacă nu e un conflict cu Messi, atunci spun că vreau să plec de la Barcelona sau că o să fiu vândut în ianuarie. Este obositor să vezi știri rele în fiecare dimineață. Și asta nu mă lasă să mă bucur de fotbal. Aproape că nu pot respira bine într-o astfel de zi. Accept criticile, pentru că încă nu dau cel mai bun randament posibil, sunt conștient. Dar într-un an și jumătate am avut 3 antrenori, nu e ușor. Am nevoie de timp să mă adaptez atât eu la colegi, cât și ei la mine. Jurnaliștii trebuie să fie mai înțelegători cu mine, să nu mă mai critice atât de dur.

...Barcelona:

Beneficiez de încredere din partea antrenorului. Au fost doi ani dificili pentru mine, dar mai sunt multe meciuri de jucat. Cred că putem câștiga trofee, dar trebuie să arătăm asta pe teren. Și e rândul meu să arăt că sunt gata să joc pentru acest club.

17 goluriși 5 pase decisive a reușit Griezmann pentru Barcelona în 58 de partide oficiale

...Quique Setien:

Când am jucat 5 minute cu Atletico, când era el antrenor, m-a întrebat dacă vreau să vorbim, iar eu i-am răspuns că nu e necesar. M-a întrebat cam cât timp o să fiu nervos. Încă sunt (n.r. râde).

...părul său:

Multă lume vrea să mă tund, dar n-o s-o fac. Băiatul meu și soția sunt încântați și vor să îl păstrez așa.

120 de milioane €a plătit Barcelona pentru Griezmann în 2019, fiind al treilea cel mai scump jucător din istoria clubului, după Coutinho și Dembele

Știrea inițială

Universo Valdano, emisiunea de la Movistar, va difuza luni seară un interviu spectaculos cu Antoine Griezmann, vedeta Barcelonei.

„Nu am vorbit de la prezentarea oficială. Eu vreau să vorbesc pe teren, nu în afara lui. Așa sunt eu și cel mai bine pentru mine este să am balonul la picior. Însă este momentul să pun punct! Am îndurat prea multe comentarii. Am zis: AJUNGE!”, spune Griezmann în promo.

De unde a pornit scandalul de la Barcelona

Recent, Messi a avut o răbufnire când a fost întrebat despre declarațiile unchiului lui Griezmann, cel care l-a acuzat pe Messi de randamentul scăzut al francezului: „M-am săturat să fiu mereu cauza a tot ceea ce se întâmplă rău în club”. 

Eram convins că Antoine va avea nevoie de timp să se adapteze. Dar nu credeam că va fi nevoie de un an. Deși, cu Messi acolo, știu ce se întâmplă. Nu este ușor. Sunt lucruri pe care nu le pot spune, însă ceea ce pot dezvălui este că jucătorii nu muncesc suficient de mult. Ședințele de antrenament sunt făcute astfel încât să deservească anumiți jucători. Antoine trebuie să muncească, chiar dacă alții nu au nevoie să facă multe pentru a se simți bine. El este opusul: chiar are nevoie să muncească pentru a fi în cea mai bună formă
Emmanuel Lopes, unchiul lui Griezmann

Antoine a ajuns la un club cu probleme grave, unde Messi controlează totul. E și împărat, și rege în același timp Atitudinea sa a fost deplorabilă de la început și l-a făcut să simtă asta. A instituit regimul terorii. Fie ești cu el, fie ești împotriva lui
Eric Olhats, fostul agent al lui Antoine Griezmann

Îi înțeleg supărarea lui Messi. Leo trebuie respectat mai mult, mai ales că venea după un drum lung și imediat a fost întrebat despre Antoine. E lipsă de respect! Nu am văzut niciodată vreo confruntare între cei doi pe teren, la antrenamente sau în vestiar. Nu vreau să dau importanță acestui subiect, pentru că Olhats nu mai este de mulți ani agentul lui Antoine. Sunt niște bazaconii
Ronald Koeman, antrenor Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Silviu Lung jr, scos de pe teren după o repriză incredibilă cu Galatasaray » Doctorii nu l-au mai lăsat să apere!

Luis Suarez își cere scuze pentru „grătarul” de la națională » A fost focar la uruguayeni: 16 infectați

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
persanu
persanu  •  24 Noiembrie 2020, 11:34

Raspunsul lui Griezman arata si cat de nociva este presa care este in permanenta alergare dupa senzational. Sa te duci la unchisu sa ii iei interviu , probabil si platit omu ca sa zica ceva de rau , si sa o dai in presa fara sa il anunti pe principalul subiect este incredibil , iar mai apoi intreaga presa preia ce au scris spaniolii sau francezii. Nu sunt priceput la cum se face presa nici nu vreau sa fiu dar cu siguranta asta nu e presa. Sunt convins ca incalca orice principiu si orice demnitate de jurnalist . Mi-ar fi rusine sa fac o astfel de meserie in acest mod intro continua disperare dupa senzational , si cand ma gandesc ca mai toata lumea il blamam pe Diaconescu sau pe Antena 3 sau Acces Direct cu vulpita mlz... imi dau seama si cata ipocrizie exista , si tocmai acolo de unde nu te astepti , in presa , unde majoritatea jurnalistilor isi incalca deontologia aproape zilnic

toss
toss  •  24 Noiembrie 2020, 08:20

Anton...e timpul sa pleci...nu joci nimic...ai avut timp un an jumate sa dovedesti...

steaua1
steaua1  •  24 Noiembrie 2020, 02:24

Stilul asta al Barcei tiki taka, merge doar cu un anumit tip de jucatori, jucatorii aia trebuie sa fie din academie, care de mici au fost invatati cu stilul asta. Pe Griezmann, Coutinho sau Dembele nu poti sa ii inveti sa joace asa pentru ca ei sunt invatati altfel, marile performante ale Barcei au venit cu jucatorii din academie : Puyol Pique Xavi Iniesta Pedro Messi Busquets, nu inteleg de ce nu promoveaza jucatori din academie, au preferat sa dea pe de Jong 75 de milioane cand il au pe Puig gratis sau Alena, as vrea sa vad o echipa plina cu jucatori de la academie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează