INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

UPDATE // Silviu Lung jr, scos de pe teren după o repriză incredibilă cu Galatasaray » Doctorii nu l-au mai lăsat să apere! Primul verdict

Silviu Lung jr a fost schimbat în minutul 46 al meciului dintre Galatasaray și Kayserispor, după ce reușise o repriză fabuloasă. Doctorii nu l-au mai lăsat să continue! Foto: Fanatik.com.tr +4   FOTO
Silviu Lung jr a fost schimbat în minutul 46 al meciului dintre Galatasaray și Kayserispor, după ce reușise o repriză fabuloasă. Doctorii nu l-au mai lăsat să continue! Foto: Fanatik.com.tr

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 20:12 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 00:01

Silviu Lung jr a fost schimbat în minutul 46 al meciului dintre Galatasaray și Kayserispor (1-1), la scorul de 0-0, după ce reușise o repriză fabuloasă. Doctorii nu l-au mai lăsat să continue!

UPDATE, ora 21:45

În urma evaluării făcute de medicul lui Kayserispor, în cazul lui Silviu Lung s-ar fi depistat o ruptură musculară, rezultatul RMN-ului urmând să stabilească exact ce perioadă va absenta.

Știrea inițială

Portarul care s-a retras din naționala României a stabilit recordul de parade din actualul sezon în Super Lig. A scos șapte șuturi de gol expediate de cei de la Galatasaray! "Lung a făcut deja o stagiune trecută incredibilă, iar în meciurile importante se autodepășește. Acum a obosit de câte intervenții a avut. Nu a mai rezistat muscular și a ieșit accidentat după cât l-au bombardat!", a spus analiztul Ridvan Dilmen, la emisiunea "100% Football". 

Silviu Lung jr. a plâns de durere!

Silviu a închis poarta până la pauză (0-0) și a fost înlocuit din minutul 46 de antrenorul Aybaba cu Ismail Cipe. A ieșit de pe teren în lacrimi de durere, provocată de reflexul senzațional la ocazia lui Diagne! Medicii nu l-au mai lăsat să apere. La oaspeți, Cristian Săpunaru și Denis Alibec au fost titulari, fostul atacant al Astrei fiind și el schimbat în debutul părții secunde cu un alt vârf. 

Partida s-a încheiat 1-1. Celik a fost eliminat de la Kayseri după ce a văzut al doilea „galben” pentru un fault în propriul careu în minutul 62. Diagne a înscris pentru Galatasaray, însă oaspeții au restabilit egalitatea nouă minute mai târziu prin Campanharo.

Dinastia continuă » Silviu Lung Jr. vrea să aibă un fiu și să-l facă tot portar

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică și-a șocat jucătorii în Turcia: „S-au uitat unii la alții, au făcut o față...”

Luis Suarez își cere scuze pentru „grătarul” de la națională » A fost focar la uruguayeni: 16 infectați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
geomarcu
geomarcu  •  24 Noiembrie 2020, 10:31

Silviu Lung jr. este mai bun decat Tatarusanu. La nationala de fotbal a Romaniei nu l-au folosit pt ca nu a fost stelist. L-au ignorat. De aceea s-a si retras din nationala.

sibelius
sibelius  •  23 Noiembrie 2020, 20:49
Postat de Marian Cristian Oprea pe 23 Noiembrie 2020, 20:32

el nu prea are pile la radoi...deci e ca si retras dupa gsp si radoi

E retras 100% dupa parerea lui, ca singur a trimis scrisoarea cu retragerea.

853246084756615
Marcel Popa  •  23 Noiembrie 2020, 20:33

Asta nu a aparat bine niciodata nu o mai vrajiti atata,aperi o repriza si dupa aia esti postaie.Tibi Lung alt mare portar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează