INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona i-a făcut o promisiune uriașă lui Frankie de Jong » Dă afară 3 oameni cu greutate pentru a-i face loc în primul „11”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 09:12

Barcelona a plătit 75 de milioane de euro pentru Frankie de Jong (21 de ani) și promite că îi va face loc direct în echipa de start. Catalanii vor pune pe liber trei dintre posibilii concurenți pe post ai olandezului.

De Jong pare omul în jurul căruia catalanii vor să construiască noua generație. Pentru a nu avea probleme de adaptare și a intra direct în primul „11”, conducerea i-a promis că Barcelona îi va ceda în vară pe Ivan Rakitic, Denis Suarez și Rafinha, anunță jurnalistul Quim Domènech. 

În cazul croatului, șefii catalani s-ar putea lovi de refuzul lui Ernesto Valverde. Tehnicianul îl consideră indispensabil pe Rakitic în acest moment. 

75.000.000 €a plătit Barcelona pentru De Jong. Clauzele stipulate în contract ar putea duce suma totală la peste 86 de milioane de euro

Vezi și: 

Cristiano Ronaldo comandă un transfer incredibil la Juventus » Îl vrea pe fratele fostului stelist Geraldo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  26 Ianuarie 2019, 22:06

Invenții jurnalistice sunt peste tot. A devenit o meserie să scrii tot ce îți trece prin cap.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close