INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona își poate pierde unul dintre staruri » Inter Milano l-a abordat deja

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 09:03

Ivan Rakitic, 30 de ani, ar putea ajunge în Serie A la Internazionale Milano. Oficialii italienilor l-au abordat deja pe croat.

Ruptura dintre Rakitic și Barcelona ar fi survenit recent, odată cu transferul lui Frenkie de Jong pe Camp Nou, anunță Gazzetta dello Sport. Ivan Rakitic se teme de o posibilă trecere a lui pe banca de rezerve, având în vedere că Barcelona este interesată să îl aducă și pe Adrien Rabiot de la PSG.

O plecare a lui Ivan Rakitic la Inter pare destul de relevantă, având în vedere că de-alungul timpului un număr semnificativ de croați au evoluat la clubul milanez, printre aceștia se numără Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Sime Vrsaljko și Ivan Perisic.

Ivan Rakitic, în vârstă de 30 de ani, a fost transferat de Barcelona în anul 2014 de la Sevilla, acesta și-a trecut în palmares trei titluri de campion al Spaniei și un trofeu Champions League. De asemenea, mijlocașul croat a ajuns până în finala Campionatului Mondial din 2018 cu naționala sa.

(de Cosmin Olteanu)

Vezi și: 

Barcelona e în alertă! Arthur s-a accidentat și va rata „dubla” cu Real și meciurile cu Bilbao, Sevilla și Lyon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează