INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona și-a scos jucătorii la vânzare! Trei vedete au fost propuse saudiților

Jucătorii Barcelonei, dezamăgiți după eșec / Foto: Imago
Jucătorii Barcelonei, dezamăgiți după eșec / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 18:29 / Actualizat marti, 12 martie 2024 19:31

Campioana Spaniei, Barcelona, se confruntă cu mari probleme financiare și una dintre soluțiile la care a apelat este vânzarea unor jucători.

Datoriile Barcelonei sunt cunoscute. Peste un miliard de euro în ultimii trei ani. Președintele Joan Laporta și membrii Consiliului de Administrație caută soluții pentru diminuarea deficitului, iar una dintre acestea privește vânzarea unor jucători. Principala piață „de desfacere”: Arabia Saudită.

Gică Hagi rămâne fără un om de bază la Farul: „Cred că nici jucătorul nu mai vrea!”
FARUL
Gică Hagi rămâne fără un om de bază la Farul: „Cred că nici jucătorul nu mai vrea!”

Trei jucători „la ofertă” pentru cluburile din Arabia Saudită

Potrivit cotidianului Marca, Barca și-ar fi trimis mai mulți emisari în Arabia Saudită, pentru a le oferi trei jucători cluburilor din Saudi Pro League.

Publicația care apare la Madrid susține că este vorba despre Raphinha (27 de ani), Jules Kounde (25) și Ferran Torres (24). Despre posibila plecare a celor trei au mai fost discuții, în ultimele luni.

De Raphinha se interesează și Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur se spune că este interesat de Raphinha, al cărui contract cu Barcelona expiră în 2027. După cum relata nu demult cotidianul catalan „Sport”, Spurs ar fi făcut deja o ofertă de 70 de milioane de euro. Brazilianul a marcat cinci goluri și a dat șase pase decisive în 26 de meciuri în acest sezon.

Fundașul central Jules Kounde nu este nici el un nume nou pe lista de vânzări a catalanilor. Francezul are contract până în 2027, dar nu mai este considerat indispensabil.

În vara lui 2022 s-a mutat de la Sevilla la formația blaugrana, pentru 50 de milioane de euro. În acest sezon a fost pe teren în aproape toate meciurile, dar, între timp, mega-bijuteria Pau Cubarsi (17) l-a împins pe Kounde pe poziția de fundaș dreapta.

Susținătorul lui Ferran Torres, Xavi, pleacă la vară

Internaționalul spaniol Ferran Torres este ultimul de pe listă, dar nu cel din urmă. Deși are, ca și ceilalți, contract până-n 2027, locul său la catalani nu mai este sigur.

Antrenorul Xavi (44) este considerat un mare fan al lui Torres, însă el va pleca la finele sezonului în curs.

1 miliardde euro este clauza eliberatoare pe care o are în contract fiecare dintre cei trei jucători pe care Barcelona vrea să-i vândă în Arabia Saudită

VIDEO. Edgar Ie povestește cum a fost să se antreneze cot la cot cu Messi, Suarez și Neymar la Barcelona: „Sunt recunoscător că am avut această șansă”

Mai puteți citi:

Dezvăluire șocantă în Turcia » Românii au răsturnat complotul anunțat la Gaziantep! „I-au făcut de rușine”

„Pițurcă e foarte supărat!” » Fostul selecționer, gata să se delimiteze de CSA Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează