INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - JUVENTUS

VIDEO + FOTO 4 goluri în Barcelona - Juventus » Dembele, „dublă” de senzație

FOTO: Imago +9   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 08:42 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 09:13

Barcelona și Juventus au făcut spectacol în SUA și au remizat, 2-2, într-un amical jucat la Dallas. 

Cele două formații și-au continuat seria de partide de verificare și au oferit un adevărat spectaculos fanilor prezenți pe arena Cotton Bowl. 

Xavi, despre Guardiola și Cruyff: „Nu sunt dușmanii mei. Am învățat de la ei. Am avut o carieră imposibil de depășit, nici nu visam la ea”
SPANIA
Xavi, despre Guardiola și Cruyff: „Nu sunt dușmanii mei. Am învățat de la ei. Am avut o carieră imposibil de depășit, nici nu visam la ea”

VIDEO Barcelona și Juventus au făcut spectacol în SUA 

Ousmane Dembele, extrema Barcelonei, și Moise Kean, vârful lui Juventus, au fost cei mai buni jucători de pe teren. Ambii au reușit câte o dublă.

Barcelona, care a început cu Dembele, Lewandowski și Aubameyang în atac, a deschis scorul în minutul 34. Dembele a avut o acțiune pe partea dreapta, a intrat în careu, a driblat 3 adversari și a marcat cu un șut la colțul scurt. 

După 5 minute, Kean a egalat, cu un șut din fața porții. 

Barcelona a trecut în avantaj la faza imediat următoare. când Dembele a reușit dubla, după o nouă acțiune personală. Francezul care și-a prelungit recent contractul a reușit o fază identică cu cea de la primul gol, doar că acum a șutat la colțul lung. 

Puțin după startul reprizei a doua, Kean a reușit și el dubla. Vârful lui Juventus a stabilit scorul final după un șut de la 10 metri. 

Barcelona a mai avut două ocazii importante, prin Raphinha și Ansu Fati, dar ambii jucători au trimis mingea în bară, după două execuții superbe. 

Barcelona - Juventus, echipele de start 

Barcelona: Ter Stegen - S.Roberto, Christensen, Eric Garcia, Jordi Alba - Nico, Busquets, Kessie, Dembele, Lewandowski, Aubameyang 
Au mai jucat: I. Pena, Dest, Balde, Pique, Pjanic, Fati, Raphinha, De Jonge, P. Torre, Depay, Gavi, Casado, Collado, Ez Abde 
Antrenor: Xavi 

Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro - Di Maria, Zakaria, Rovella, Locatelli, Cuadrado - Kean 
Au mai jucat: Perin, Fagioli, Cudrig, Soule, Compagnon, Barbieri, Rugani, Gatti, Pellegrini
Antrenor: Massimiliano Allergi 

+5 FOTO

Citește și:

Imagini spectaculoase din Italia: Dybala, prezentat ca un superstar la Roma » Peste 10.000 de fani au făcut show

S-a rupt Pogba! Mijlocașul lui Juventus ar putea lipsi până la două luni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  27 Iulie 2022, 11:57

O fi destul de fragil Dembele, capricios și cu multe alte hibe de comportament. Dar știe fotbal, a dat doua goluri de unul singur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează