INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barcelona l-a transferat pe înlocuitorul lui Dani Alves » Vine săptămîna viitoare, dar va evolua abia în ianuarie 2016

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2015 14:54

Dani Alves este hotărît să plece de la Barcelona la finalul acestui an, cînd contractul expiră.

Catalanii au încercat să îi prelungească înțelegerea, dar nu au ajuns la un acord. Astfel, Barcelona a trebuit să îi caute înlocuitor.

Barcelona a ajuns la un acord cu fundașul celor de la Sevilla, Aleix Vidal, potrivit cotidianului spaniol Sport. Acesta va veni la Barcelona săptămîna viitoare, dar va putea fi legitimat în iarnă, cînd expiră interdicția la transferuri, impusă de FIFA.

Vidal poate juca pe toată partea dreapta și stilul ofensiv îl aseamănă cu Dani Alves, jucător trasferat de Barcelona tot de la Sevilla.

10.000.000 €a plătit Barcelona pentru spaniol

Spaniolul de 26 de ani va semna un contract pe cinci ani și se întoarce la Barcelona, fiind un produs al academiei "La Masia".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează