INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

OFICIAL Barcelona a transferat un jucător antrenat de Dan Petrescu! Clauză-gigant

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 19:07 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 19:55

Emre Demir (17 ani, mijlocaș ofensiv), fotbalist antrenat inclusiv de Dan Petrescu la Kayserispor, a fost transferat de Barcelona.

Demir va rămâne la Kayseri până la finalul sezonului, apoi va semna cu Barcelona până în 2027. 2 milioane de euro o costă pe gruparea catalană afacerea.

Clauza de reziliere a turcului este una impresionantă: 400 de milioane de euro! Pentru început, Emre va juca pentru Barca B.

Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, după 49 de ani! Motivul invocat de tenismen: „Aşa i-au făcut şi lui Messi”
contract
Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, după 49 de ani! Motivul invocat de tenismen: „Aşa i-au făcut şi lui Messi”

15 aniavea Emre când debuta în prima ligă a Turciei. A devenit cel mai tânăr marcator din istoria campionatului

3 goluriîn 15 mecuri are Emre pentru Kayseri

Emre Demir, antrenat și de Dan Petrescu

Sezonul trecut, jucătorul a prins 15 minute în mandatul lui Dan Petrescu la Kayseri, în două eșecuri:

  • 10 minute în 0-3 cu Fenerbahce 
  • 4 minute în 1-2 cu Gaziantep

Mesajul lui Laporta pentru fanii Barcelonei: „Știm ce trebuie făcut!”

Barcelona a remizat acasă cu Granada, 1-1, iar fanii i-au cerut demisia lui Ronald Koeman. Laporta îi îndeamnă la calm pe suporteri și îi asigură că lucrurile se vor îmbunătăți.

Președintele Barcelonei a postat un alt mesaj video adresat fanilor, în care le-a cerut să sprijine în continuare echipa.

„Bună ziua, fani ai Barcelonei. Vă rog să susțineți în continuare echipa, ea are nevoie de voi. Știm că trăim un moment dificil și acestea sunt momentele în care trebuie să fiți alături”, a declarat Joan Laporta.

Conducerea Barcelonei sa va întâlni cu fanii

„Săptămâna aceasta, o delegație a Barcelonei va merge la Palos de la Frontera la un eveniment al clubului de suporteri, care coincide cu meciul de la Cadiz. Aveți încredere că echipa va încerca să câștige meciul cu Cadiz.

Nu știu ce se va întâmpla, dar indiferent de ce va fi, în următorul meci împotriva Levante, de acasă, continuați să ne susțineți. Echipa are nevoie de susținerea voastră.

Încercați să rămâneți calmi, știm ce trebuie făcut și vom rezolva această situație. Mulțumesc foarte mult și haide Barcelona!”, a încheiat președintele Barcelonei.

Al treilea mesaj de susținere pe care îl transmite fanilor

Este a treia oară când Laporta publică un videoclip de acest tip, dar la fel ca în al doilea, care a venit după înfrângerea cu 3-0 acasă cu Bayern München, președintele nu a reușit să-și arate sprijinul pentru Koeman.

Conducerea FC Barcelona ar fi decis să se despartă de antrenorul în vârstă de 58 de ani, susține publicația Goal.com. Favorit pentru a-l înlocui pe olandez este Roberto Martinez (48 de ani), actualul selecționer al Belgiei.

Dembele trage tare la antrenamente

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dybala semnează » Anunț de ultimă oră în Italia + prima reacție

„Ianis face diferența” » Presa scoțiană l-a pus cap de pagină pe Hagi și l-a ales „man of the match”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dan2010
dan2010  •  24 Septembrie 2021, 00:51

nu de acolo i-au facut vant lui Danut?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează