INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pique, interviu spectaculos! Îl acuză pe fostul președinte: „Pe mine și pe Messi ne-a mințit în față” + ironie către rivală: „Asta e mai plăcut decât sexul”

Gerard Pique // FOTO: Imago
Gerard Pique // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 09:24 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 09:40

Gerard Pique (35 de ani) a vorbit despre scandalul „Barcagate” și l-a acuzat în termeni duri pe fostul președinte, Josep Maria Bartomeu.

În cadrul emisiunii „The Wild Project”, Pique a vorbit în termeni duri de Bartomeu, declarând că acesta i-a mințit pe el și pe Messi.

Xavi vrea și un star din naționala Spaniei! Barcelona a comis-o cu el în 2014
BARCELONA
Xavi vrea și un star din naționala Spaniei! Barcelona a comis-o cu el în 2014

Pique îl atacă pe fostul președinte al Barcelonei

„Pe mine și pe Leo Messi ne-a mințit în față. Ne-a spus că nu știe nimic despre «Barcagate». Am ieșit într-o conferință de presă și l-am apărat. Dar el știa despre scandal. Persoana implicată era mâna lui dreaptă. L-am mai criticat într-un interviu recent și mi-a dat mesaj și mi-a spus că nu e adevărat.

Mâna lui dreaptă a fost suspendată din club, dar își primea salariul. Aveam o relație bună cu el, dar m-a mințit în față. Nu a luat deciziile corecte. 

Lui Bartomeu i-a lipsit capacitatea de a fi un lider. Era înconjurat de oameni care nu știu nimic. Bartomeu nu venea la Ciudad Deportiva (n.r- locația de antrenament a catalanilor). Voia să mulțumească pe toată lumea și nu știa să spună nu”, a declarat Pique.

Pique: „Să te huiduie pe terenul lui Espanyol e mai plăcut ca sexul”

Fundașul catalan a vorbit și despre rivala din oraș a clubului, Espanyol.

„Recent am spus că am la fel de mulți bani ca bugetul lui Espanyol. Îmi place să merg pe terenul lui Espanyol mai mult decât pe terenul lui Real Madrid. Mă bucur când Espanyol promovează pentru că știu că voi juca acolo.

Îmi place să ies pe teren și să-i văd pe fani cum se desfigurează când mă huiduie. Eu râd, iar ei se enervează mai tare. Nu există nimic asemănător pe lume. Aș spune că e mai plăcut decât sexul. Îmi place mai mult decât meciurile cu Real Madrid”, a adăugat fundașul.

VIDEO Cele mai tari 10 goluri marcate de Xavi la Barcelona

Citește și:

Donnarumma vrea să plece de la PSG + ce club din Serie A îl dorește

Retras din cauza problemelor cardiace, Aguero face anunțul momentului: „Mi-a trecut prin minte că aș putea juca nou” » A primit deja o ofertă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
francescoli1974
francescoli1974  •  03 Aprilie 2022, 01:07

Gerry Pique a devenit cinefil la ultimele patru finale de UCL ale Realului,toate câștigate (2014,2016,2017,2018),el declarând că se va uita la film in seara finalei de UCL .

1240187572730378
Ionel Vancea  •  01 Aprilie 2022, 11:18

Înseamnă că nu te pricepi la sex, vere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează