INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Retras din cauza problemelor cardiace, Aguero face anunțul momentului: „Mi-a trecut prin minte că aș putea juca nou” » A primit deja o ofertă!

Kun Aguero / Sursă foto: Guliver/Getty Images +28   FOTO
Kun Aguero / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 09:50 / Actualizat joi, 31 martie 2022 10:01

Sergio Aguero (33 de ani), retras de puțin timp din activitate, din cauza unor probleme cardiace, se gândește să revină pe teren.

Într-un interviu acordat postului TV argentinian TyC Sports, Kun Aguero a lăsat de înțeles că și-ar dori să revină pe gazon, chiar dacă în finalul anului trecut a aflat că suferă de aritmie cardiacă, diagnostic ce l-a forțat să-și încheie prematur cariera.

Fostul mare atacant argentinian spune că e optimist în ceea ce privește recuperarea sa și dezvăluie că a primit deja unele oferte, una dintre ele venind din partea lui Inter Miami, formația patronată de David Beckham.

Kun Aguero: „Mi-a trecut prin minte că aș putea juca nou”

Ieri mi-a trecut prin minte că aș putea juca din nou. Inter Miami m-a contactat, însă am refuzat. Peste doi ani? Să vedem!

Doctorii mi-au spus că trebuie să stau cinci sau șase luni fără să fac vreo activitate fizică, dar eu deja vreau să mă antrenez din nou”, a mărturisit argentinianul, potrivit sursei citate.

Cardiologul lui Kun Aguero, despre cauza retragerii: „Avea o cicatrice de un milimetru pe inimă”

Cardiologul lui Aguero, Roberto Peidro, a explicat la finalul anului trecut de ce a fost obligat atacantul să renunțe la fotbal.

„În 2004, l-am tratat pentru o aritmie supraventriculară. A jucat încă 17 ani pentru că e un fenomen. Acum, altceva a apărut, care nu are legătură cu acea problemă”, a declarat medicul pentru TyC Sports.

„I s-a descoperit o cicatrice de un milimetru pe inimă care a declanșat aritmia, cicatrice probabil provocată de o miocardiată suferită de-a lungul vieții”, a spus Peidro, negând că afecțiunea ar fi fost agravată de coronavirus: „Nici vorbă”.

Sergio Aguero a înscris peste 400 de goluri în carieră

Sergio Aguero a lăsat în spate o carieră spectaculoasă, cu 4 cluburi în CV: Independiente, în țara natală, Atletico Madrid, Manchester City și Barcelona. Cel mai mare succes l-a avut în Anglia, acolo unde a cucerit nu mai puțin de 15 trofee alături de Manchester City. El are două trofee și alături de Atletico Madrid, precum și Copa America cu naționala Argentinei, pentru care a jucat de 101 ori și a înscris 41 de goluri.

La echipele de club, Sergio Aguero a înscris 379 de goluri în 663 de meciuri, unul dintre acestea pentru Barcelona, actuala sa formație.

FOTO Imagini spectaculoase din cariera lui Kun Aguero

+24 FOTO

VIDEO Cele mai importante goluri reușite de Aguero la Manchester City

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ștefan Radu, aproape să semneze prelungirea contractului cu Lazio » Ar ajunge la 15 sezoane pe Olimpico

Premier League schimbă o regulă importantă din sezonul viitor, după ce jucătorii au luat atitudine

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  31 Martie 2022, 15:06

Știm motivul real al problemelor cardiace ale lui Aguero, dar nu putem să le spunem, că suntem cenzurați. Absolut fiecare mesaj al meu despre Aguero, din ziua în care s-a retras de la Barcelona până azi, a fost cenzurat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close