INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Quique Setien, dezvăluiri despre relația cu Messi: „Cine sunt eu să-l schimb?! Dacă acolo l-au acceptat atâția ani așa cum e” » Ce spune despre 2-8 cu Bayern

FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 09:45 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 10:21

Quique Setien (62 de ani), antrenor al Barcelonei din ianuarie 2020 până în august 2020, a vorbit despre perioada petrecută la clubul catalan și despre relația cu Lionel Messi și celelalte vedete ale echipei.

Tehnicianul iberic, adus în locul lui Ernesto Valverde, a avut un dialog cu Vicente Del Bosque, în El Pais, în care a vorbit despre Leo Messi, importanța lui în club și despre demiterea după 2-8 cu Bayern Munchen în Champions League.

„Există jucători care nu sunt ușor de gestionat. Printre ei e și Leo Messi, da. Trebuie să ținem cont și de faptul că e cel mai bun jucător din toate timpurile. Cine sunt eu ca să-l schimb? Dacă acolo l-au acceptat atâția ani așa cum e și nu l-au schimbat...

Există o altă față, nu cea a jucătorului, care a mai complicat de gestionat. Mult mai complicat. Este foarte rezervat, dar te face să vezi lucrurile pe care el vrea să le vezi. Nu vorbește mult. Da, de uitat se uită... Nu trebuie să îmi spui ce a zis Tata Martino. Am trăit asta și am avut suficiente experiențe pentru a-mi da seama cum sunt băiatul ăsta și ceilalți.

După ce am plecat, mi-a fost clar că trebuia, în anumite momente, să fi luat alte decizii. Dar este ceva mai presus de tine, clubul. Și e mai presus de președinte, mai presus de jucători”, a declarat Quique Setien, potrivit Marca.

„Eram demis înainte de 2-8 cu Bayern”

Setien a vorbit și despre plecarea de la Barcelona și înfrângerea cu Bayern, 2-8, în sferturile Ligii Campionilor.

„Rămâi extrem de afectat. Intri în istoria Barcelonei cu această înfrângere. Îmi asum partea mea de vina. Poate că într-o zi voi scrie ceva despre asta. După ce am plecat am aflat că decizia de a fi demis era luată înainte de acel 2-8”, a adăugat antrenorul.

Acum sunt acasă, cu marea și faimoasele mele vaci. A trecut perioada de doliu.
- Quique Setien

FOTO. Imagini spectaculoase de la Alaves - Barcelona

+11 FOTO

VIDEO Rezumatul meciului Juventus - Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona, în colaps! » Clubul e amenințat cu FALIMENTUL. Cu cât trebuie redus fondul de salarii

Barcelona, încă un pas greșit: 1-1 cu Alaves, echipă care a jucat 30 de minute în 10! Catalanii au luat doar 2 puncte din 12 în La Liga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  01 Noiembrie 2020, 18:23

Nu e o condiție necesară să fi fost mare jucător! Tele Santana a fost jurnalist si a condus nationala Braziliei. Eu cred că managerii de cluburi trebuie să pună piciorul in prag! Ai venit la clubul X ca jucător profesionist ,bine plătit, ai contract sa joci si să respecți regulamentele si nu să faci aroganțe si fite pentru că ești foarte valoros. Tocmai de aceea te-a luat clubul X să joci și să ai rezultate si nu fite,mofturi că nu -ți place antrenorul,etc. Nu-ți place, pleci! La club e ordine,disciplina si se respectă ierarhiile!

bazinga
bazinga  •  01 Noiembrie 2020, 17:23
Postat de ang3ldev1l2 pe 01 Noiembrie 2020, 11:47

Inca de la numirea lui l-am poreclit Quique Sutien si cu acel 2-8, chiar nu m-am inselat deloc

Nu numai tu i-ai zis asa, stai linistit ! S-a vazut de la o posta ca era un antrenor prea bland si moale fata de astfel de badarani milionari aroganti!

bazinga
bazinga  •  01 Noiembrie 2020, 17:21

Barca a fost o palarie prea mare pentru acest antrenor mediocru si depersonalizat !Nu a avut nicio sansa in fata acelor jucatori extrem de aroganti si infatuati !A fost o victima perfecta inca de la inceput !Messi este zeu acolo, ce spune el devine litera de lege , nimeni nu comenteaza in fatza lui ! Messi este un om periculos ca si caracter, introvertit si meschin !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează