INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona reacționează după zvonurile legate de plecarea lui Messi » Ce vor catalanii să facă

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2015 16:21

În ultima vreme, au apărut tot mai zvonuri legate de transferul lui Messi în Premier League, ca urmare a acuzațiilor de fraudă fiscală.

Josep Maria Bartomeu, președintele clubului, a reacționat și a spus că Messi nu va pleca și că cele două părți urmează să negocieze un nou contract.

"Leo nu se imaginează jucînd pentru alt club. Relația clubului cu familia este foarte bună. Încă nu negociem, dar cînd va fi momentul, îi vom face o ofertă.

El mai are contract cu noi pe încă trei ani. Messi este foarte supărat din cauza problemelor cauzate de taxe și nu este normal. Dacă cei care îl sfătuiau au făcut o greșeală, ei trebuie să plătească. Merită respect din partea tuturor", a spus Bartomeu, potrivit goal.com.

Potrivit presei din Spania, Barcelona urmează să îi ofere un contract de 20 de milioane de euro net pe sezon, plus bonusuri de performanță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează