INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

David Alaba, între Real Madrid şi FC Barcelona. Ce le-a transmis impresarilor

David Alaba (28 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages
David Alaba (28 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2021 07:15 / Actualizat marti, 23 martie 2021 08:46

Real Madrid și FC Barcelona sunt singurele echipe rămase în cursă pentru semnătura lui David Alaba (28 de ani), care va rămâne liber de contract la finalul actualului sezon.

Conform publicațiilor Sky Sports și RMC, Chelsea și Paris Saint-Germain nu au reușit să îl convingă pe David Alaba să semneze, iar internaționalul austriac le-a transmis agenților săi că își dorește să evolueze pentru un club din La Liga.

Duel „El Clasico” pentru semnătura lui David Alaba

David Alaba își va încheia contractul cu Bayern Munchen în vara lui 2021, iar acesta a anunțat într-o conferință de presă că va pleca de pe Allianz Arena după 13 ani în care a câștigat un număr impresionant de trofee (26): „Am decis personal că am nevoie de o nouă provocare. Nu a fost o decizie ușoară, mereu mă voi identifica cu acest club care va rămâne adânc în inima mea și sunt recunoscător pentru tot ceea ce mi-a oferit”.

Mai multe cluburi din Vestul Europei au încercat să îl transfere pe David Alaba, dar în cursă au mai rămas cei doi giganți din Spania: Barcelona și Real Madrid. Conform presei iberice, trupa „blanco” era favorită la începutul anului, dar situația s-a echilibrat după ce Joan Laporta a câștigat un nou mandat de președinte la formația de pe Camp Nou.

22 de milioane de €/aneste salariul cerut de David Alaba

CV David Alaba:

  • 9 Bundesliga
  • 6 Cupe ale Germaniei
  • 5 Supercupe ale Germaniei
  • 2 Champions League
  • 2 Supercupe ale Europei
  • 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor
  • De 7 ori a câștigat premiul de cel mai bun fotbalist austriac al anului

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de David Alaba în tricoul lui Bayern Munchen

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Reacția lui Zlatan Ibrahimovic după ce a doborât un record la 39 de ani: „Întineresc odată cu trecerea anilor”

Juventus scapă titlul » Andrea Pirlo atacă echipa: „Nu joc eu! Pot face ceva doar până la un punct”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2528389220528911
Ionut Costache  •  23 Martie 2021, 12:11

Ati facut o intreaga telenovela cu el. Acum cateva saptamani pe GSP scria ca Alaba a ajuns la un acord cu Barca. Acum cateva zile scria ca gata, Alaba a ajuns la un acord cu Real, in privinta salariului si a primei de instalare. Acum iar oscileaza intre cele 2...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează