INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 0-0

BARCELONA - REAL MADRID 0-0 // FOTO » Clasicul păcii! Primul 0-0 după 17 ani!

Articol de - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 09:16

Barcelona și Real Madrid au remizat, 0-0, în cel mai așteptat meci al sezonului, într-o partidă în care n-au lipsit șansele importante de gol.

Tensionat de protestul fanilor catalani separatiști, derbyul nu a avut învingător. Real n-a primit două penaltyuri clare, un gol i s-a anulat lui Bale, Barça acuzând apatia lui Messi.

Cel mai blindat Clasico all-time. Amânat din 26 octombrie din cauza protestelor separatiștilor, Barcelona - Real n-a putut fi oprit de mitingul organizat de #TsunamiDemocratic. Deși influența politicului a pătruns pe Camp Nou, cu mesaje „Spania, Sit and Talk. Freedom" și poza Regelui Felipe al VI-lea răsturnată. 

Tensiunea a fost exacerbată de vestea spargerii casei lui Semedo, titularizat fundaș dreapta. Nu e unica supriză: Rakitici îl înlocuiește subit pe Busquets, cu febră. Dincolo, Zidane îl ține rezervă pe Modrici și insistă cu Isco. Lângă Benzema apare, șoc, Bale! 

2 penaltyuri refuzate 

Oficiile startului le asigură Marc Márquez, octuplul campion de motociclism și mare fan Barça, în atmosfera garnisită de mozaicul blaugrana. Ritmul este chiar de MotoGP. Vine prima ocazie, șut Benzema, reține Ter Stegen. 

Pe o contră, Alba cere penalty la un posibil henț la centrarea în Carvajal, dar nu-i cazul. E, în schimb, 11 metri clar la barajul cu crampoanele al lui Lenglet la Varane într-o fază fixă în care Casemiro reia cu capul și Piqué salvează de pe linie, și altul tot la francez, ținut de Rakitici. Centralul nu fluieră, VAR nu intervine! Ter Stegen e mare: respinge cu piciorul centrarea lui Benzema și șutul lui Casemiro. Apare Messi, scoate Ramos! Valverde răspunde cu un voleu. "Relația" Messi - Alba produce marea ocazie a reprizei, ratată de Jordi. 

Protest cu baloane 

Fanii întrerup derbyul în minutul 55, la intrarea lui Vidal, aruncând în teren, iar cu mesaj politic, mingi de joc galbene. Se reia repede, cu luftul lui Suárez în situație de gol. Messi bate în zid o "directă", în replică Bale trage în plasa laterală. 

Galezul înscrie (73), din pasa lui Mendy, numai că francezul pornise din ofsaid. Anulat. Schimbările antrenorilor nu rup echilibrul. În teren a fost pace. Fără goluri și șefia rămâne împărțită. La fel ca succesele (72) în derbyurile din LaLiga.

17 anierau de la ultimul nul în oficiale Barça - Real, tot pe Camp Nou. De-atunci s-au jucat 49 de Clasico

9-16a fost raportul șuturilor la poartă (2-4 cadrate), 2-6 la cornere. Barça a avut însă posesia (54%)

72 de victoriiau Barcelona și Real în istoria Clasicelor jucate în campionat, golaveraj 399-403

Barcelona - Real Madrid 0-0

BARCELONA - REAL MADRID 0-0 // FOTO » Clasicul păcii! Primul 0-0 după 17 ani!

93.426 de spectatoriau asistat la meciul dintre Barcelona și Real Madrid

+1 FOTO

Echipe de start: 

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Lenglet, Pique, Jordi Alba - S. Roberto, Rakitic, De Jong - Messi, Griezmann, Suarez 
Antrenor: Ernesto Valverde 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Isco
Antrenor: Zinedine Zidane 

12 goluriau marcat Leo Messi și Karim Benzema, golgeterii campionatului

Citește și:

SONDAJ GSP // EXCLUSIV Barcelona e favorita românilor, Real Madrid pe locul 2! Echipa-surpriză care completează podiumul

BARCELONA - REAL MADRID // Leo Messi, mesaj pentru Zinedine Zidane înainte de El Clasico: „Știa asta de când a revenit” + ce spune de Hazard și Cristiano Ronaldo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
schwartz69
schwartz69  •  19 Decembrie 2019, 07:12
Postat de Ciprian Dobra pe 18 Decembrie 2019, 10:27

Meciul este la ora 21.00

ne vedem la ora 13, ultima pe 2019 :)))))))))

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  19 Decembrie 2019, 05:09

Verzele tot fura si tot ei se vaita au progresat de la uefalona la VARzelona. Viva Espana viva el rey!

catalynn
catalynn  •  19 Decembrie 2019, 02:39
Postat de nojoke pe 18 Decembrie 2019, 23:27

TU ESTI BUCATI..DE MUULT..NU TE INTELEG CE MAI COMENTEZI PE AICI... ESTI HAMERICAN..NU TI PLACE ROMANIA SI EUROPA?..HAI PA TRECI LA HOCKEY..BASEBALL SAU BASCHETBALL..AMERICANULE.. IUBITOR DE PIPERA..

Daniel e confuz, nici el nu cred ca se înțelege de multe ori :-))) Probabil ca are rețeta pt ... marijuana :-)))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează